Bosch-workshop autotechniek vrouwen

Verenigingen of vrouwen op zoek naar een workshop autotechniek kunnen voortaan terecht bij Bosch Car Service.

Het succes van eerdere workshops, georganiseerd in samenwerking met Flair, zette Bosch Car Service ertoe aan deze workshop opnieuw aan te bieden. Volgens Gerben de Groot, conceptmanager, krijgt Bosch Car Service, sinds het initiatief met het vrouwenblad Flair vorig jaar augustus, steeds meer vraag naar extra workshops. “Daarom hebben we besloten de workshop permanent aan te bieden.“ Het succes van de workshops ligt volgens hem in de praktijkgerichte aanpak. De vrouwelijke cursisten kunnen aan de slag met hun eigen auto. Bovendien beperken de workshops zich tot kleine, dagelijkse probleempjes: van de motorkap openen, tot olie peilen en een lekke band verwisselen.” Op de website www.boschcarservice.nl vinden geïnteresseerden alle informatie over de workshop autotechniek en kunnen zij zich online inschrijven. Aanmeldingen worden behandeld door een Bosch Car Service garage in de buurt die de verdere invulling op zich neemt. De workshop kost dertig euro per persoon en wordt gegeven door monteurs van de betreffende garage.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Bosch-workshop autotechniek vrouwen - Automobielmanagement.nl

Bosch-workshop autotechniek vrouwen

Verenigingen of vrouwen op zoek naar een workshop autotechniek kunnen voortaan terecht bij Bosch Car Service.

Het succes van eerdere workshops, georganiseerd in samenwerking met Flair, zette Bosch Car Service ertoe aan deze workshop opnieuw aan te bieden. Volgens Gerben de Groot, conceptmanager, krijgt Bosch Car Service, sinds het initiatief met het vrouwenblad Flair vorig jaar augustus, steeds meer vraag naar extra workshops. “Daarom hebben we besloten de workshop permanent aan te bieden.“ Het succes van de workshops ligt volgens hem in de praktijkgerichte aanpak. De vrouwelijke cursisten kunnen aan de slag met hun eigen auto. Bovendien beperken de workshops zich tot kleine, dagelijkse probleempjes: van de motorkap openen, tot olie peilen en een lekke band verwisselen.” Op de website www.boschcarservice.nl vinden geïnteresseerden alle informatie over de workshop autotechniek en kunnen zij zich online inschrijven. Aanmeldingen worden behandeld door een Bosch Car Service garage in de buurt die de verdere invulling op zich neemt. De workshop kost dertig euro per persoon en wordt gegeven door monteurs van de betreffende garage.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding