Gratis workshop ‘Initiating biofuels at the local level’

Op 15 november wordt de (gratis) workshop georganiseerd in het kader van het EU-project ‘biofuel cities European Partnership’.

Dat EU-project (www.biofuel-cities.eu) wil het gebruik bevorderen van biobrandstof in motorvoertuigen. Daarvoor zet het een Europees netwerk op waarin alle belanghebbenden uit de gehele keten kunnen participeren. Onderdeel daarvan is deze workshop. Senternovem (projectcoördinatie) en NEN zijn de Nederlandse partners in het EU-project.

De workshop, van 9.30 tot 12.45 uur bij Musis Sacrum, is bestemd voor betrokkenen bij de lokale toepassing van biobrandstoffen in transport: industriële en commerciële eindgebruikers, overheden (wagenparkbeheerders), de automobielindustrie en biobrandstofproducenten en -distributeurs.

De workshop behandelt onder meer de ervaringen van eindgebruikers van biobrandstoffen en de impact daarvan op de uitlaatgasemissies. Om beginnende organisaties te helpen kiezen voor de meest geschikte optie, staat een interactieve sessie op de agenda voor een ‘information tool’. NEN gaat deze kennis in 2008 gebruiken voor een te organiseren workshop voor normalisatievoorstellen.

De workshop is onderdeel van de Conferentie ‘Connecting Clean Mobility’, op dezelfde locatie en dag. Wie zich opgeeft voor (gratis) deelname aan de workshop, krijgt ook kosteloos toegang tot de andere evenementen van deze conferentie. Voor nadere informatie en registratie (tot 2 november) voor de workshop: René Wismeijer – SenterNovem, telefoon (030) 2 393 470, r.wismeijer@senternovem.nl .

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Gratis workshop ‘Initiating biofuels at the local level’ - Automobielmanagement.nl

Gratis workshop ‘Initiating biofuels at the local level’

Op 15 november wordt de (gratis) workshop georganiseerd in het kader van het EU-project ‘biofuel cities European Partnership’.

Dat EU-project (www.biofuel-cities.eu) wil het gebruik bevorderen van biobrandstof in motorvoertuigen. Daarvoor zet het een Europees netwerk op waarin alle belanghebbenden uit de gehele keten kunnen participeren. Onderdeel daarvan is deze workshop. Senternovem (projectcoördinatie) en NEN zijn de Nederlandse partners in het EU-project.

De workshop, van 9.30 tot 12.45 uur bij Musis Sacrum, is bestemd voor betrokkenen bij de lokale toepassing van biobrandstoffen in transport: industriële en commerciële eindgebruikers, overheden (wagenparkbeheerders), de automobielindustrie en biobrandstofproducenten en -distributeurs.

De workshop behandelt onder meer de ervaringen van eindgebruikers van biobrandstoffen en de impact daarvan op de uitlaatgasemissies. Om beginnende organisaties te helpen kiezen voor de meest geschikte optie, staat een interactieve sessie op de agenda voor een ‘information tool’. NEN gaat deze kennis in 2008 gebruiken voor een te organiseren workshop voor normalisatievoorstellen.

De workshop is onderdeel van de Conferentie ‘Connecting Clean Mobility’, op dezelfde locatie en dag. Wie zich opgeeft voor (gratis) deelname aan de workshop, krijgt ook kosteloos toegang tot de andere evenementen van deze conferentie. Voor nadere informatie en registratie (tot 2 november) voor de workshop: René Wismeijer – SenterNovem, telefoon (030) 2 393 470, r.wismeijer@senternovem.nl .

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding