Zomertrainingen motorvoertuigentechniek

Innovam organiseert komende zomer technische trainingen voor docenten Motorvoertuigentechniek.

Zodoende kunnen ze de laatste weken van het lopende schooljaar en de eerste weken van het nieuwe hun kennis bijspijkeren. De trainingen spelen zich vóór 13 juli en na 18 augustus af in de trainingslocaties van Innovam in Best, Dordrecht, Nieuwegein, Zaandam en Zwolle. Aan bod komen de onderwerpen ‘Motorcomponenten meten en distributiesystemen’, ‘Meten met de scoop’, ‘EOB en uitlaatgastechniek’, ‘Diagnose Airconditioning’ en ‘APK’. Alleen de training ‘CAN-bus analyse en Diagnose’ duurt twee dagen. De kosten bedragen 195 euro per dag. De inschrijving sluit op 15 april.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Zomertrainingen motorvoertuigentechniek - Automobielmanagement.nl

Zomertrainingen motorvoertuigentechniek

Innovam organiseert komende zomer technische trainingen voor docenten Motorvoertuigentechniek.

Zodoende kunnen ze de laatste weken van het lopende schooljaar en de eerste weken van het nieuwe hun kennis bijspijkeren. De trainingen spelen zich vóór 13 juli en na 18 augustus af in de trainingslocaties van Innovam in Best, Dordrecht, Nieuwegein, Zaandam en Zwolle. Aan bod komen de onderwerpen ‘Motorcomponenten meten en distributiesystemen’, ‘Meten met de scoop’, ‘EOB en uitlaatgastechniek’, ‘Diagnose Airconditioning’ en ‘APK’. Alleen de training ‘CAN-bus analyse en Diagnose’ duurt twee dagen. De kosten bedragen 195 euro per dag. De inschrijving sluit op 15 april.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding