Workshops om het beter te doen

Lammers Support Group organiseert met Ernst & Young en Guido Bakker Architecten een aantal workshops: in zes stappen van goed naar geweldig.

Ondernemers of leidinggevenden in de autobranche zijn vaak erg druk met de dagelijkse praktijk van het bedrijf. Zaken als prestatiemanagement, passie, plezier en prestatie van de medewerkers en henzelf, rendementverbetering door slimme marketing en huisvesting die eigenlijk niet voldoet (of te duur is) krijgen niet voldoende aandacht, beweren Lammers en zijn partners. Tijdens de workshops krijgen de deelnemers van drie deskundigen te horen welke mogelijkheden er zijn ‘om te groeien van goed naar geweldig’. Dit gebeurt in een ontspannen omgeving met maximaal tien collega’s uit de branche zodat er ook ruimte bestaat voor discussie. De eerste workshops staan gepland op 28 april en 14 mei 2008. www.lammersautomotivesupport.nl

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Workshops om het beter te doen - Automobielmanagement.nl

Workshops om het beter te doen

Lammers Support Group organiseert met Ernst & Young en Guido Bakker Architecten een aantal workshops: in zes stappen van goed naar geweldig.

Ondernemers of leidinggevenden in de autobranche zijn vaak erg druk met de dagelijkse praktijk van het bedrijf. Zaken als prestatiemanagement, passie, plezier en prestatie van de medewerkers en henzelf, rendementverbetering door slimme marketing en huisvesting die eigenlijk niet voldoet (of te duur is) krijgen niet voldoende aandacht, beweren Lammers en zijn partners. Tijdens de workshops krijgen de deelnemers van drie deskundigen te horen welke mogelijkheden er zijn ‘om te groeien van goed naar geweldig’. Dit gebeurt in een ontspannen omgeving met maximaal tien collega’s uit de branche zodat er ook ruimte bestaat voor discussie. De eerste workshops staan gepland op 28 april en 14 mei 2008. www.lammersautomotivesupport.nl

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding