Porsche traint artsen in efficiency

Porsche Consulting biedt artsen eendaagse seminars aan. Want de gestroomlijnde processen in de autoindustrie zijn ‘een voorbeeld voor veel andere sectoren’, aldus Porsche.

Onder de noemer ‘Veranderingsprocessen in de artsenpraktijk’, laat de Porsche Akademie zien hoe de communicatie tussen directie en praktijkmedewerkers is te verbeteren. Het doel is om elke verspilling te vermijden zodat kosten worden bespaard. Tegelijkertijd wordt de zorg voor de patiënten geoptimaliseerd. De seminars zijn erkend door de beroepsvereniging van artsen in de Duitse deelstaat Baden-Württemberg.   De seminars van Porsche Akademie behandelen alleen onderwerpen die al succesvol zijn toegepast bij sportwagenfabrikant Porsche AG en andere organisaties. De trainers van Porsche Consulting hebben veel ervaring met veranderende werkprocessen binnen ziekenhuizen. Ze leidden al meer dan dertig projecten. ‘De gestroomlijnde werkprocessen van de auto-industrie zijn een voorbeeld voor veel andere sectoren’, aldus Eberhard Weiblen, bedrijfsleider van de academie. ‘Daardoor zijn we als sportwagenonderneming in staat de uitgangspunten daarvan over te dragen op de gezondheidssector.’   De seminars van Porsche Akademie richten zich niet alleen op artsen, maar ook op personeel en managers van andere sectoren. Jaarlijks zouden meer dan 2,5 duizend deelnemers de trainingsessies bezoeken.   www.porsche-akademie.com

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Porsche traint artsen in efficiency - Automobielmanagement.nl

Porsche traint artsen in efficiency

Porsche Consulting biedt artsen eendaagse seminars aan. Want de gestroomlijnde processen in de autoindustrie zijn ‘een voorbeeld voor veel andere sectoren’, aldus Porsche.

Onder de noemer ‘Veranderingsprocessen in de artsenpraktijk’, laat de Porsche Akademie zien hoe de communicatie tussen directie en praktijkmedewerkers is te verbeteren. Het doel is om elke verspilling te vermijden zodat kosten worden bespaard. Tegelijkertijd wordt de zorg voor de patiënten geoptimaliseerd. De seminars zijn erkend door de beroepsvereniging van artsen in de Duitse deelstaat Baden-Württemberg.   De seminars van Porsche Akademie behandelen alleen onderwerpen die al succesvol zijn toegepast bij sportwagenfabrikant Porsche AG en andere organisaties. De trainers van Porsche Consulting hebben veel ervaring met veranderende werkprocessen binnen ziekenhuizen. Ze leidden al meer dan dertig projecten. ‘De gestroomlijnde werkprocessen van de auto-industrie zijn een voorbeeld voor veel andere sectoren’, aldus Eberhard Weiblen, bedrijfsleider van de academie. ‘Daardoor zijn we als sportwagenonderneming in staat de uitgangspunten daarvan over te dragen op de gezondheidssector.’   De seminars van Porsche Akademie richten zich niet alleen op artsen, maar ook op personeel en managers van andere sectoren. Jaarlijks zouden meer dan 2,5 duizend deelnemers de trainingsessies bezoeken.   www.porsche-akademie.com

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding