Anton Iken nieuwe Manager Operations TTA International

Anton Iken is toegetreden tot het management van TTA International, in de functie van Manager Operations.

Iken geeft bij het opleidingsinstituut leiding aan de groep teamleaders, in nauwe samenwerking met de Director Sales. Hij zal rapporteren aan de Director Operations.

De divisie Operations is verantwoordelijk voor training development, training delivery, complete eventorganisatie en de trainingadministratie. De trainingen zijn zowel sales & producttraining, non-technical aftersales als technical aftersales.

Iken wordt eindverantwoordelijk voor de opzet en uitvoering van de Sales en After Sales projecten van TTA-International, zoals de planning van de trainers, het managen van het project, de selectie van locaties en het complete lesmateriaal.

Anton Iken (52) volgde met succes het IVA in Driebergen, aangevuld met diverse cursussen en trainingen. Eind jaren tachtig was hij verantwoordelijk voor de Verkoop Binnendienst bij Suzuki-, TVR-  en Morgan-importeur BV Nimag. Vanaf 1988 tot 1997 bekleedde hij dezelfde functie bij Chrysler Import Holland BV, aangevuld met de functie van Assistant Sales.  

In 1997 trad Iken in dienst bij Mitsubishi Motors Europe bv en vervulde daar diverse functies. Eerst als Manager Ordering & Logistics en later als Manager Supply Chain Management en Senior Expert Forecasting.

 

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Anton Iken nieuwe Manager Operations TTA International - Automobielmanagement.nl

Anton Iken nieuwe Manager Operations TTA International

Anton Iken is toegetreden tot het management van TTA International, in de functie van Manager Operations.

Iken geeft bij het opleidingsinstituut leiding aan de groep teamleaders, in nauwe samenwerking met de Director Sales. Hij zal rapporteren aan de Director Operations.

De divisie Operations is verantwoordelijk voor training development, training delivery, complete eventorganisatie en de trainingadministratie. De trainingen zijn zowel sales & producttraining, non-technical aftersales als technical aftersales.

Iken wordt eindverantwoordelijk voor de opzet en uitvoering van de Sales en After Sales projecten van TTA-International, zoals de planning van de trainers, het managen van het project, de selectie van locaties en het complete lesmateriaal.

Anton Iken (52) volgde met succes het IVA in Driebergen, aangevuld met diverse cursussen en trainingen. Eind jaren tachtig was hij verantwoordelijk voor de Verkoop Binnendienst bij Suzuki-, TVR-  en Morgan-importeur BV Nimag. Vanaf 1988 tot 1997 bekleedde hij dezelfde functie bij Chrysler Import Holland BV, aangevuld met de functie van Assistant Sales.  

In 1997 trad Iken in dienst bij Mitsubishi Motors Europe bv en vervulde daar diverse functies. Eerst als Manager Ordering & Logistics en later als Manager Supply Chain Management en Senior Expert Forecasting.

 

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding