Jaarlijks komen veel van de zestienduizend Amerikaanse autodealers bijeen tijdens het grootste automotive evenement van het jaar, georganiseerd door de Noord-Amerikaanse autodealerassociatie Nada. Een bijzondere ervaring voor iedereen die dagelijks in de automotve-sector werkzaam is. Dit keer staan onder meer Amerika’s voormalig buitenlandminister Condoleezza Rice, Hudsonheld Captain Chelsey B. "Sully" Sullenberger (de derde) en Toyota USA-president Jim Lentz op de sprekerslijst. Het thema voor de 2011-editie is ‘Bright Future Ahead’ waarmee de organisatie vooral het vizier wil richten op de mooie mogelijkheden voor autoretailers in de toekomst. De 94ste Nada Convention & Expo wordt gehouden van 5 tot en met 7 februari 2011 in San Francisco in Californië.

DealerSupportNet kan zorgdragen voor reis, verblijf en inschrijving voor dit event. Informatie hierover kunt u verkrijgen via www.dealersupportnet.nl of via een e-mail aan info@dealersupportnet.nl. Bijwoning van het evenement is volgens velen van de tientallen eerdere deelnemers uit Nederland een zéér bijzondere ervaring en een waardevol netwerkmoment. Naast de indrukwekkende plenaire presentaties worden zo’n 150 hoogwaardige workshops aangeboden. Bovendien etaleren wel vijfhonderd bedrijven hun nieuwste producten en diensten tijdens de gelijktijdige expo.

DealerSupportNet is een adviesbureau dat zich met gespecialiseerde adviseurs richt op de begeleiding en ondersteuning van autobedrijven en dealerverenigingen in Nederland. Tevens is DealerSupportNet uitgever van de jaarlijkse uitgave ‘DSN Dealerholding Top-50′. Het is (sinds kort) gevestigd in Leiden en researchpartner van Autobiz dat vestigingen heeft in Parijs en Berlijn. 

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding