In plaats van 16,95 euro betalen ze 14,50 euro voor de 112 pagina’s tellende uitgave.

Statistisch gezien is autorijden de gevaarlijkste bezigheid van de werkdag. Prodrive Training traint bestuurders in een veiliger verkeersdeelname door ze bewust te maken van de risico’s onderweg. De trainingsaanpak is klantgericht, meetbaar en effectief.

Als autoriteit op het gebied van rijvaardigheid weet Paul Maaskant dat bezit van het ‘roze papiertje’ niet per definitie het bezit van een goede rijvaardigheid betekent. Om deze reden bundelde hij zijn aanwijzingen, tips en trucs. Het resultaat is ook van nut voor de doorgewinterde automobilist. Klik HIER om het boek te bestellen.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding