Belangrijkste verschil met de vorige, vijf jaar oude versie is dat de nieuwe website veel meer toegespitst is op de werknemer. Voorheen stond juist de werkgever centraal en diens mogelijkheden om subsidie te krijgen voor opleidingen. Uit onderzoek bleek dat de site weinig bekendheid genoot bij de werknemer

Op de nieuwe homepage wordt de bezoeker welkom geheten door een persoon die in het kort uitleg geeft over de BKS en de verdere mogelijkheden van de site. Verder is de website visueler gemaakt: meer (bewegend) beeld en minder tekst.

De afkorting BKS staat voor BrancheKwalificatieStructuur en is een product van de stichting OOMT, het opleidings- en ontwikkelingsfonds voor de mobiliteitsbranche.

Met de BKS zijn certificaten te behalen op het gebied van techniek, verkoop en management.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding