Doel van het evenement was het verstevigen van de relatie tussen bedrijfsleven en onderwijs. Werkgevers en onderwijs hebben elkaar hard nodig als het gaat om kwalitatief hoogwaardig  beroepsonderwijs dat past bij de latere praktijk. Rob Meerhof, gedeputeerde van de provincie Noord-Holland, opende dit evenement. Willem van der Kooi, directeur/eigenaar van de Nederlandse Lotus-importeur Van der Kooi Sportscars, sloot hierbij aan met een lofzang op de elektrische auto.

Daarna konden de bezoekers aan verschillende workshops deelnemen. De onderwerpen varieerden van de ervaringen van studenten tot tips voor coaching op de werkvloer en het opzetten van een bedrijfsschool. Zo’n vierhonderd directeuren, onderwijsmensen, praktijkbegeleiders, werkplaatsmanagers en andere genodigden bezochten het evenement in de Amsterdam ArenA.

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding