In combinatie met de recent geïntroduceerde instructievideo ‘Hoe vervangt u een turbo’ en de uitgebreide voorraad zorgt Turbo’s Hoet voor ondersteuning van garagisten bij het vervangen van defecte turbo’s. Olaf Velthuis: "Steeds meer automerken maken in toenemende mate gebruik van turbo’s. Gevolg is wel dat automobielbedrijven zich steeds vaker geconfronteerd zien met reparaties en onderhoud van turbo’s. Turbo’s Hoet speelt op die trend in door ondersteuningsinitiatieven te ontwikkelen. Na de voorlichtingsvideo brengt Turbo’s Hoet nu mounting kits op de markt voor courante motoren. We zullen die reeks gestaag uitgebreiden."
Voor diverse turbomotoren van Citroen, Fiat, Ford, Volvo en Peugeot is de mounting kit beschikbaar en er zullen op korte termijn meerdere merken volgen. De mounting kit wordt gratis meegeleverd bij deze serie turbo’s en bestaat uit diverse vervangingsonderdelen en een zeer uitgebreide montage-instructie. Zo draagt de mounting kit bij aan voorkoming van herhaling van schade aan de turbo. Vanzelfsprekend wordt ook de reguliere fitting kit, bestaande uit alle noodzakelijke tapeinden en pakkingen, meegeleverd.

De video over de vervanging van turbo’s is snel en eenvoudig terug te vinden op het Turbo’s Hoet Youtube kanaal. Ook communiceert Turbo’s Hoet alle relevante informatie over alles wat met turboreparaties en -onderhoud te maken heeft via social media als Linkedin, Facebook en Twitter.

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding