De trainingen vinden niet alleen plaats in de regionale faciliteiten van Innovam, maar kunnen ook lokaal en onder de naam van de klant worden gegeven. De door eXponentia ontwikkelde modules worden op maat gemaakt en zijn gericht op de kennis die nodig is in de onafhankelijke vervangingsmarkt.

eXponentia is een initiatief van de onderdelenproducenten Johnson Controls Power Solutions, Gates, Kolbenschmidt Pierburg, SKF, Tenneco, TRW en Valeo. eXponentia streeft ernaar de gezamenlijke kennis van haar initiatiefnemers te bundelen in de vorm van training en een helpline. Voordeel voor de autotechnici is dat eXponentia toegang heeft tot de informatie van de zeven OE-fabrikanten.

Overigens wordt de helpline van eXponentia in de Benelux vanaf 1 september verzorgd door Mivar. Onafhankelijke garages kunnen er terecht met voertuigspecifieke vragen en acute technische problemen.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding