Trainingen start-stop-systemen Group Auto

Als eerste partij in het universele kanaal geeft Group Auto Nederland training op het gebied van start-stop-systemen.

De training is ontwikkeld in samenwerking met eXponentia en Johnson Controls. Ze vindt plaats op 25 januari, in het nieuwe gebouw van GAN in Eemnes. De gratis training is bestemd voor medewerkers  van het GAN-garageconcept CareXperts. Er kunnen 25 mensen aan meedoen; dat aantal is inmiddels bereikt. Er zullen echter vevrolgbijeenkomsten komen voor andere gegadigden.

De eerste auto’s met start-stop-systemen kwamen circa drie jaar geleden op de markt. Inmiddels bereiken de eerste exemplaren ook de werkplaats van het onafhankelijke autobedrijf. "Dan moet je wel de kennis in huis hebben, wil je zo’n auto niet hoeven doorsturen naar de merkdealer," aldus een woordvoerder van Group Auto.

Verder maakte Blekxtoon tijdens het congres bekend dat Hella na een stemming door de grossiers leverancier van het jaar bij GroupAuto is geworden. De tweede plaats was voor MANN Filter, de derde voor GKN. 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Reacties

Beste allemaal,

Jullie zijn niet de 1e partij want :

In april 2010 ( bijna 2 jaar geleden)verzorgden wij al een dergelijke opleiding in samenwerking met de VOC.

Vriendelijke groet,

Dinand van Silfhout

Geplaatst door: Dinand van Silfhout op
Trainingen start-stop-systemen Group Auto - Automobielmanagement.nl

Trainingen start-stop-systemen Group Auto

Als eerste partij in het universele kanaal geeft Group Auto Nederland training op het gebied van start-stop-systemen.

De training is ontwikkeld in samenwerking met eXponentia en Johnson Controls. Ze vindt plaats op 25 januari, in het nieuwe gebouw van GAN in Eemnes. De gratis training is bestemd voor medewerkers  van het GAN-garageconcept CareXperts. Er kunnen 25 mensen aan meedoen; dat aantal is inmiddels bereikt. Er zullen echter vevrolgbijeenkomsten komen voor andere gegadigden.

De eerste auto’s met start-stop-systemen kwamen circa drie jaar geleden op de markt. Inmiddels bereiken de eerste exemplaren ook de werkplaats van het onafhankelijke autobedrijf. "Dan moet je wel de kennis in huis hebben, wil je zo’n auto niet hoeven doorsturen naar de merkdealer," aldus een woordvoerder van Group Auto.

Verder maakte Blekxtoon tijdens het congres bekend dat Hella na een stemming door de grossiers leverancier van het jaar bij GroupAuto is geworden. De tweede plaats was voor MANN Filter, de derde voor GKN. 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Reacties

Beste allemaal,

Jullie zijn niet de 1e partij want :

In april 2010 ( bijna 2 jaar geleden)verzorgden wij al een dergelijke opleiding in samenwerking met de VOC.

Vriendelijke groet,

Dinand van Silfhout

Geplaatst door: Dinand van Silfhout op