Autoveiling Nederland voldoet aan een de verplichtingen en een bepaalde beleidsvoering waardoor het bedrijf nu het keurmerk Erkend Register Veilinghoudersbedrijf mag voeren.  Wierd Meijering, Erkend Register Veilinghouder en algemeen directeur van Autoveiling Nederland is er blij mee. Ook zijn directeur Ferry Rasenberg en teamleider verkoop Patrick Terschegget vorige maand geslaagd voor het Taxateursexamen ‘hedendaagse motorvoertuigen’ van de Federatie TMV. Daarmee zijn zij  bevoegd rechtsgeldige Taxatierapporten te maken van alle hedendaagse motorvoertuigen.

Zo kunnen klanten nu dus ook voor taxaties (t.b.v. verzekering, successie, overname, liquidatie, insolventie, bijtelling, bpm en dergelijke) bij Autoveiling Nederland terecht. De rechtsgeldige taxaties worden gemaakt van alle hedendaagse motorvoertuigen. Denk hierbij ook aan opleggers, caravans, motorfietsen, werkmaterieel en aanhangers, aldus Meijering.

 

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding