IdeenPark is een tentoonstelling van innovaties voor families en het is een samenwerkingsverband tussen 120 partners op het gebied van wetenschap en research, educatie en business, en de deelstaat Noordrijn-Westfalen. De aanwezigheid van Asimo is in lijn met de filosofie van Honda, die inhoudt dat men een geïnspireerde en dynamische samenleving wil zien te bereiken voor de komende generatie(s). "Op weg naar dit doel  werken we samen met verschillende sociale activiteiten, zoals IdeenPark, die ervoor zijn bedoeld jonge mensen te overtuigen van het belang van het aannemen van nieuwe uitdagingen en van het creëren van dingen", aldus Honda.  Asimo was de ster van de openingsavond en zal dat ook blijven gedurende de tentoonstelling tot 16 augustus.

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding