Op basis van de resultaten kan een cursist advies en trainingen op maat krijgen. Doel van eXponentia is de betrokkene te voorzien van een persoonlijk opleidingsplan voor meerdere jaren. Dat zorgt voor continuïteit. Ook de distributeurs of groepen die de trainingen aan hun klanten aanbieden, hebben voordeel van de kennistesten. Het gebleken niveau leert hen aan welke trainingen met name behoefte bestaat.

De kennistest is beschikbaar in alle landen waar eXponentia actief is. eXponentia is een samenwerkingsverband tussen Gates, Johnson Controls, MS Motor Service International, SKF, Tenneco, TRW en Valeo. Deze OE-leveranciers stellen hun kennis ter beschikking van de aftermarket.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding