Themabijeenkomst Connected Car in Helmond

Voertuigen van de toekomst zullen connected zijn, ofwel verbonden met de buitenwereld en met andere voertuigen. De vraag is hoe dit gerealiseerd zal worden. Welke devices zijn beproefd, beschikbaar en betaalbaar? AutomotiveNL organiseert een themabijeenkomst over dit onderwerp op 26 maart.

Steeds meer Smart Mobility-technologieën vanuit onderzoeks- en pilotprojecten vinden hun weg naar commerciële toepassingen. Vaak wordt voor die verschillende toepassingen specifieke elektronica gebruikt die goed voldoet aan de desbetreffende service. Maar hoe moet het nu verder in de toekomst wanneer meerdere slimme services vanuit diverse aanbieders de berijder gaan bijstaan in zijn taak? Niemand zit te wachten op vier extra kastjes op het dashboard.

Bovendien zal het steeds belangrijker worden dat het advies aan de berijder betrouwbaar, prettig en acceptabel is zonder de aandacht af te leiden van de rijtaak. Bovendien zullen de oplossingen ook geschikt moeten zijn om steeds nieuwe applicaties en diensten toe te voegen, diensten die door verschillende aanbieders geleverd zullen worden. Openheid en uitbreidbaarheid zijn belangrijke vereisten. En uiteindelijk zal het in-car systeem betaalbaar moeten zijn voor grootschalige implementatie.

Tijdens de themabijeenkomst wordt deze uitdaging vanuit verschillende invalshoeken bekeken, met daarbij voldoende ruimte voor interactie zodat u geïnspireerd wordt met nieuwe ideeën en contacten.

 Connected Car Helmond 26 maart 2013.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Themabijeenkomst Connected Car in Helmond - Automobielmanagement.nl

Themabijeenkomst Connected Car in Helmond

Voertuigen van de toekomst zullen connected zijn, ofwel verbonden met de buitenwereld en met andere voertuigen. De vraag is hoe dit gerealiseerd zal worden. Welke devices zijn beproefd, beschikbaar en betaalbaar? AutomotiveNL organiseert een themabijeenkomst over dit onderwerp op 26 maart.

Steeds meer Smart Mobility-technologieën vanuit onderzoeks- en pilotprojecten vinden hun weg naar commerciële toepassingen. Vaak wordt voor die verschillende toepassingen specifieke elektronica gebruikt die goed voldoet aan de desbetreffende service. Maar hoe moet het nu verder in de toekomst wanneer meerdere slimme services vanuit diverse aanbieders de berijder gaan bijstaan in zijn taak? Niemand zit te wachten op vier extra kastjes op het dashboard.

Bovendien zal het steeds belangrijker worden dat het advies aan de berijder betrouwbaar, prettig en acceptabel is zonder de aandacht af te leiden van de rijtaak. Bovendien zullen de oplossingen ook geschikt moeten zijn om steeds nieuwe applicaties en diensten toe te voegen, diensten die door verschillende aanbieders geleverd zullen worden. Openheid en uitbreidbaarheid zijn belangrijke vereisten. En uiteindelijk zal het in-car systeem betaalbaar moeten zijn voor grootschalige implementatie.

Tijdens de themabijeenkomst wordt deze uitdaging vanuit verschillende invalshoeken bekeken, met daarbij voldoende ruimte voor interactie zodat u geïnspireerd wordt met nieuwe ideeën en contacten.

 Connected Car Helmond 26 maart 2013.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding