Training AM over Social Media in de autobranche

Automobiel Management verzorgt op 23 mei een praktijkgerichte training over effectief gebruik van social media als Facebook, LinkedIn en Twitter.

De opleiding is bestemd voor iedereen die werkzaam is in de autobranche. Docent Frans de Hoyer leert de deelnemers hoe ze hun bedrijf optimaal onder de aandacht brengen bij hun doelgroep. Na de training kan de deelnemer onder meer social media inzetten als een verlengstuk van de huidige marketingstrategie en optimaal combineren met andere uitingen. Ter sprake komen verder begrippen als contentmarketing en webcare.

Meer weten over deze opleiding? Klik hier.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Training AM over Social Media in de autobranche - Automobielmanagement.nl

Training AM over Social Media in de autobranche

Automobiel Management verzorgt op 23 mei een praktijkgerichte training over effectief gebruik van social media als Facebook, LinkedIn en Twitter.

De opleiding is bestemd voor iedereen die werkzaam is in de autobranche. Docent Frans de Hoyer leert de deelnemers hoe ze hun bedrijf optimaal onder de aandacht brengen bij hun doelgroep. Na de training kan de deelnemer onder meer social media inzetten als een verlengstuk van de huidige marketingstrategie en optimaal combineren met andere uitingen. Ter sprake komen verder begrippen als contentmarketing en webcare.

Meer weten over deze opleiding? Klik hier.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding