Deelnemers leren in één dag hoe ze meer omzet kunnen genereren door effectief gebruik van Facebook, LinkedIn en Twitter. Onderwerpen die aan bod komen zijn onder meer ‘Social Media als  verlengstuk van marketingstrategie’ en ‘webcare’ en ‘contentmarketing’.

Docent Frans de Hoyer steekt geen algemeen verhaal af maar werkt met voorbeelden uit de autobranche. Zelf werkte hij onder meer als usedcarmanager bij Pon  Leusden, als usedcarmanager/ crm-manager bij Van Dorst Automotive Breda en als consultant en trainer bij CRM Used Car Management in Sliedrecht. Nog dagelijks is De Hoyer actief in de Nederlandse autobranche, als trainer en adviseur op het gebied van social media.

De training vindt plaats in Meeting Plaza Maarssen. Op de website van AM kunt u terecht voor meer informatie en aanmelden.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding