EV in de USA: studiereis naar Californië

Bent u actief op het gebied van elektrische mobiliteit en op zoek naar inspiratie? Schrijf u dan in voor ‘EV in de USA: studiereis naar Californië’ van 22 tot en met 29 september. De reis is onderdeel van het programma ‘Electrifying Holland – West Coast’, een samenwerking tussen bedrijven, kennisinstellingen en overheden om op het gebied van elektrisch rijden kansen te creëren.

Tijdens de reis worden Los Angeles, Silicon Valley en San Francisco aangedaan. Op het programma staat een bezoek aan onder meer Tesla Motors, UCLA (University of California, Los Angeles), UC Davis en Alt Car expo in Santa Monica. Deelnemers kunnen door middel van de georganiseerde business- meetings contact leggen met Amerikaanse ev-pioniers. Om de contacten te vergemakkelijken, zal staatssecretaris Wilma Mansveld van Infrastructuur en Milieu, zich een aantal dagen bij de groep aansluiten. Inschrijven kan via http://www.studiereisevusa.com.. Hier zijn ook het volledige programma en de prijzen van de reis te vinden.

De Nederlander dr. Peter van Deventer is program manager Coast tot Coast EV Connection, gestationeerd in San Francisco. Hij was een van de sprekers op het onlangs gehouden Congres Duurzame Mobiliteit van AM.  Download hier zijn presentatie.

Waarom de westkust van de VS? Omdat Californië wordt gezien als één van de koplopers op het gebied van elektrisch rijden, zoals Nederland in West-Europa wordt gezien als één van de ev-pioniers. Om die reden is het project ‘Electrifying Holland – West Coast’ gestart om onder meer universiteiten, overheden en bedrijven uit beide regio’s met elkaar te verbinden. Op uitnodiging van het Platform Elektrische Mobiliteit (PEM) nam ZERauto deel aan een eerdere studiereis langs de Amerikaanse westkust. Die reis, eind 2012, markeerde de start van ‘Electrifying Holland – West Coast’. Lees hier de ervaringen.

EV in de USA: studiereis naar Californië - Automobielmanagement.nl

EV in de USA: studiereis naar Californië

Bent u actief op het gebied van elektrische mobiliteit en op zoek naar inspiratie? Schrijf u dan in voor ‘EV in de USA: studiereis naar Californië’ van 22 tot en met 29 september. De reis is onderdeel van het programma ‘Electrifying Holland – West Coast’, een samenwerking tussen bedrijven, kennisinstellingen en overheden om op het gebied van elektrisch rijden kansen te creëren.

Tijdens de reis worden Los Angeles, Silicon Valley en San Francisco aangedaan. Op het programma staat een bezoek aan onder meer Tesla Motors, UCLA (University of California, Los Angeles), UC Davis en Alt Car expo in Santa Monica. Deelnemers kunnen door middel van de georganiseerde business- meetings contact leggen met Amerikaanse ev-pioniers. Om de contacten te vergemakkelijken, zal staatssecretaris Wilma Mansveld van Infrastructuur en Milieu, zich een aantal dagen bij de groep aansluiten. Inschrijven kan via http://www.studiereisevusa.com.. Hier zijn ook het volledige programma en de prijzen van de reis te vinden.

De Nederlander dr. Peter van Deventer is program manager Coast tot Coast EV Connection, gestationeerd in San Francisco. Hij was een van de sprekers op het onlangs gehouden Congres Duurzame Mobiliteit van AM.  Download hier zijn presentatie.

Waarom de westkust van de VS? Omdat Californië wordt gezien als één van de koplopers op het gebied van elektrisch rijden, zoals Nederland in West-Europa wordt gezien als één van de ev-pioniers. Om die reden is het project ‘Electrifying Holland – West Coast’ gestart om onder meer universiteiten, overheden en bedrijven uit beide regio’s met elkaar te verbinden. Op uitnodiging van het Platform Elektrische Mobiliteit (PEM) nam ZERauto deel aan een eerdere studiereis langs de Amerikaanse westkust. Die reis, eind 2012, markeerde de start van ‘Electrifying Holland – West Coast’. Lees hier de ervaringen.