"Niet alleen de vakantie is de reden waarom men uitstel vraagt. Ook de auteurs hebben meer tijd gevraagd", aldus marketingcoördinator Arno Hermans van Kivi Niria. "Tot nu toe ben we meer dan vijfhonderd papers ontvangen uit meer dan dertig landen. En dat worden er meer." Het MECC Maastricht vormt van 2 tot 6 juni 2014 het decor voor het tweejaarlijkse Fisita World Automotive Congres waar meer dan vijftienduizend ingenieurs uit de hele wereld elkaar ontmoeten. De ingenieurs vertellen elkaar over nieuwe ontwikkelingen en technologieën. Geïnteresseerden kunnen nu nog een paper inleveren. Voor Nederlandse bedrijven is dit de uitgelezen kans om voor een groot internationaal forum te laten zien met welke ontwikkelingen zij bezig zijn.
Het Koninklijk Instituut Van Ingenieurs Kivi Niria is het netwerk van ingenieurs en hoger opgeleide technische professionals in Nederland. Het promoten van techniek in de samenleving is een van de speerpunten van Kivi Niria.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding