Studenten ontwerpen Fiat 500 en Panda van 2020

Fiat heeft gekozen voor het project ‘Fiat Two of a Kind’ waarbij veertien teams bestaande uit vijf studenten met verschillende designachtergronden de Fiat 500 en Fiat Panda van 2020 ontwerpen.

Deze designvoorstellen zullen in december aanstaande gepresenteerd worden aan de jury, die onder anderen bestaat uit Fiat designexperts Lorenzo Ramaciotti (head of global design Fiat-Chrysler), Roberto Giolito (head of design EMEA) en Rossella Guasco (head of colours and materials). De winnaar met het beste voorstel mag op bezoek bij het Centro Stile in Turijn, waar hij zijn voorstel als kleimodel zal zien.  Bovendien krijgt de winnaar een stage aangeboden bij het Centro Stile.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Studenten ontwerpen Fiat 500 en Panda van 2020 - Automobielmanagement.nl

Studenten ontwerpen Fiat 500 en Panda van 2020

Fiat heeft gekozen voor het project ‘Fiat Two of a Kind’ waarbij veertien teams bestaande uit vijf studenten met verschillende designachtergronden de Fiat 500 en Fiat Panda van 2020 ontwerpen.

Deze designvoorstellen zullen in december aanstaande gepresenteerd worden aan de jury, die onder anderen bestaat uit Fiat designexperts Lorenzo Ramaciotti (head of global design Fiat-Chrysler), Roberto Giolito (head of design EMEA) en Rossella Guasco (head of colours and materials). De winnaar met het beste voorstel mag op bezoek bij het Centro Stile in Turijn, waar hij zijn voorstel als kleimodel zal zien.  Bovendien krijgt de winnaar een stage aangeboden bij het Centro Stile.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding