Keuzegids: IVA Driebergen beste kleine hogeschool

In de Keuzegids Hoger Onderwijs 2014 staat de IVA Driebergen Business School hoog in de ranglijst, dit jaar zelfs op de eerste plaats bij de kleine hogescholen.

Voor de zevende keer op rij scoort IVA Driebergen Business School hoog in de ranglijst en dit jaar staat de school zelfs op de eerste plaats. De Keuzegids maakt de laatste jaren een onderscheid in grote, middelgrote en kleine hogescholen. IVA Driebergen kiest bewust om kleinschalig particulier onderwijs aan te bieden. Dit resulteert wederom in een eervolle vermelding bij de beste scholen in Nederland.

Winnaar Grote Hogescholen: HS Zeeland: 71 punten

Winnaar Middelgrote hogescholen: HS Ede: 82,5 punten

Winnaar Kleine Hogescholen: IVA Driebergen: 91 punten

Het concept van de IVA met kleinschalig, ondernemend onderwijs met een sterke focus op automotive en nautisch business management zorgt nog altijd voor zeer tevreden studenten. De Keuzegids zegt hierover: "…de managementopleiding voor de mobiliteitsbranche in Driebergen wordt zeer gewaardeerd: de scores voor inhoud en communicatie zijn indrukwekkend." Scholieren die dit jaar voor hun studiekeuze staan, vinden in de Keuzegids een goede leidraad. Het maken van de goede keuze wordt steeds belangrijker. Een goede opleiding biedt een leuke studietijd en levert een hoog aangeschreven diploma op. Vooral dat laatste wordt bij IVA Driebergen zichtbaar in de uitstekende aansluiting naar het bedrijfsleven.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Keuzegids: IVA Driebergen beste kleine hogeschool - Automobielmanagement.nl

Keuzegids: IVA Driebergen beste kleine hogeschool

In de Keuzegids Hoger Onderwijs 2014 staat de IVA Driebergen Business School hoog in de ranglijst, dit jaar zelfs op de eerste plaats bij de kleine hogescholen.

Voor de zevende keer op rij scoort IVA Driebergen Business School hoog in de ranglijst en dit jaar staat de school zelfs op de eerste plaats. De Keuzegids maakt de laatste jaren een onderscheid in grote, middelgrote en kleine hogescholen. IVA Driebergen kiest bewust om kleinschalig particulier onderwijs aan te bieden. Dit resulteert wederom in een eervolle vermelding bij de beste scholen in Nederland.

Winnaar Grote Hogescholen: HS Zeeland: 71 punten

Winnaar Middelgrote hogescholen: HS Ede: 82,5 punten

Winnaar Kleine Hogescholen: IVA Driebergen: 91 punten

Het concept van de IVA met kleinschalig, ondernemend onderwijs met een sterke focus op automotive en nautisch business management zorgt nog altijd voor zeer tevreden studenten. De Keuzegids zegt hierover: "…de managementopleiding voor de mobiliteitsbranche in Driebergen wordt zeer gewaardeerd: de scores voor inhoud en communicatie zijn indrukwekkend." Scholieren die dit jaar voor hun studiekeuze staan, vinden in de Keuzegids een goede leidraad. Het maken van de goede keuze wordt steeds belangrijker. Een goede opleiding biedt een leuke studietijd en levert een hoog aangeschreven diploma op. Vooral dat laatste wordt bij IVA Driebergen zichtbaar in de uitstekende aansluiting naar het bedrijfsleven.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding