De grootste voldoening krijgen we als er een blijvende verandering plaatsvindt in de organisaties waarmee wij samenwerken. Dit heeft ertoe geleid dat er intensief coaching op de werkplek plaatsvindt. De combinatie meting, analyse en verandering werkt goed en wordt gelukkig ook steeds meer ingezet door de grote merkorganisaties.

We hebben een nieuwe aanpak: DEEP. Het is synoniem met het verbeteren van de dealerperformance en een programma waarmee Wester Academy en Innovam samenwerken. Onze ervaring is dat vijftien procent verbetering in de resultaten haalbaar moet zijn. De DEEP-aanpak bestaat dan ook uit het in kaart brengen van dit verbeterpotentieel voor sales, parts en service waarna de gecertificeerde coaches zes maanden samen met de leidinggevenden van het dealerbedrijf aan de slag gaan om het potentieel te realiseren.

Willem Wester

T 0615092087

E w.wester@westerstraining.com

I http://www.westeracademy.com/

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding