Schadegarant stopt eXpert certificering

De stichting Schadegarant is gestopt met de opleiding eXpert certificeringvoor medewerkers van aangesloten schadeherstelbedrijven.

De opleiding werd verzorgd door de VOC. Maar de eXpert certificering is volgens Schadegarant in het nieuwe eXperate geen meetitem meer. Ruim negentig procent van de bedrijven heeft inmiddels minimaal twee personen laten certificeren. "Er zijn geen bedrijven meer zonder minimaal één gecertificeerde medewerker", zegt Schadegarant in een verklaring.

Door de beëindiging van de eXpert certificering kunnen er geen wijzigingen meer optreden in het aantal eXperate punten dat schadeherstelbedrijven hiermee kunnen behalen. Daarom wordt voor ieder bedrijf de huidige puntenwaardering in de eXperate score op dit punt bevroren.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Schadegarant stopt eXpert certificering - Automobielmanagement.nl

Schadegarant stopt eXpert certificering

De stichting Schadegarant is gestopt met de opleiding eXpert certificeringvoor medewerkers van aangesloten schadeherstelbedrijven.

De opleiding werd verzorgd door de VOC. Maar de eXpert certificering is volgens Schadegarant in het nieuwe eXperate geen meetitem meer. Ruim negentig procent van de bedrijven heeft inmiddels minimaal twee personen laten certificeren. "Er zijn geen bedrijven meer zonder minimaal één gecertificeerde medewerker", zegt Schadegarant in een verklaring.

Door de beëindiging van de eXpert certificering kunnen er geen wijzigingen meer optreden in het aantal eXperate punten dat schadeherstelbedrijven hiermee kunnen behalen. Daarom wordt voor ieder bedrijf de huidige puntenwaardering in de eXperate score op dit punt bevroren.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding