Training Dag van de Automotive Verkoper

Samen met DOOR Training & Coaching komt Automobiel Management met een heel nieuw concept: een trainingsdag speciaal voor verkopers in de autobranche.

Aan de hand van centrale en parallelle sessies wordt u op 19 mei bijgespijkerd in alle aspecten van uw vak. Want de rol van de automotive verkoper verandert steeds meer. Niet het ‘wegzetten’ van een auto is belangrijk, maar de klant die de auto aanschaft. Iedereen heeft andere behoeftes voor de aanschaf en het onderhoud van een auto. Het hierin meedenken is van essentieel belang.

Tijdens de ‘Dag van de Automotive Verkoper’ congresseert u à la carte. Dat betekent dat u in vier rondes zelf uw programma vaststelt aan de hand van 14 verschillende onderwerpen. Zo kunt u kiezen waar uw interesse ligt en waar u extra in getraind wilt worden.

 

Bekijk onderstaand de video om een impressie van een trainingsdag te krijgen:

 

Aftermovie Dag van de Verkoper 2013 from Jeroen van Hesteren on Vimeo.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Training Dag van de Automotive Verkoper - Automobielmanagement.nl

Training Dag van de Automotive Verkoper

Samen met DOOR Training & Coaching komt Automobiel Management met een heel nieuw concept: een trainingsdag speciaal voor verkopers in de autobranche.

Aan de hand van centrale en parallelle sessies wordt u op 19 mei bijgespijkerd in alle aspecten van uw vak. Want de rol van de automotive verkoper verandert steeds meer. Niet het ‘wegzetten’ van een auto is belangrijk, maar de klant die de auto aanschaft. Iedereen heeft andere behoeftes voor de aanschaf en het onderhoud van een auto. Het hierin meedenken is van essentieel belang.

Tijdens de ‘Dag van de Automotive Verkoper’ congresseert u à la carte. Dat betekent dat u in vier rondes zelf uw programma vaststelt aan de hand van 14 verschillende onderwerpen. Zo kunt u kiezen waar uw interesse ligt en waar u extra in getraind wilt worden.

 

Bekijk onderstaand de video om een impressie van een trainingsdag te krijgen:

 

Aftermovie Dag van de Verkoper 2013 from Jeroen van Hesteren on Vimeo.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding