Kia Nederland en Innovam verlengen samenwerking

Kia Motors Nederland en opleidingsinstituut Innovam hebben hun samenwerking met drie jaar verlengd.

In die periode zal het programma niet alleen de dealers meer maatwerk gaan bieden maar ook nader inzoomen op hybride en volledig elektrische aandrijfconcepten. Dit met het oog op naderende modellen als de vernieuwde Optima Hybrid en de volledig elektrisch aangedreven Soul.

Sinds 2007 is Innovam in Nederland de vaste opleidingspartner van Kia. Marcel Sluis, Director After Sales van Kia Motors Nederland: "Dertig procent van onze landelijke monteurs heeft inmiddels het masterniveau bereikt. Reden te meer om onze samenwerking met Innovam de komende drie jaar te continueren."

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Kia Nederland en Innovam verlengen samenwerking - Automobielmanagement.nl

Kia Nederland en Innovam verlengen samenwerking

Kia Motors Nederland en opleidingsinstituut Innovam hebben hun samenwerking met drie jaar verlengd.

In die periode zal het programma niet alleen de dealers meer maatwerk gaan bieden maar ook nader inzoomen op hybride en volledig elektrische aandrijfconcepten. Dit met het oog op naderende modellen als de vernieuwde Optima Hybrid en de volledig elektrisch aangedreven Soul.

Sinds 2007 is Innovam in Nederland de vaste opleidingspartner van Kia. Marcel Sluis, Director After Sales van Kia Motors Nederland: "Dertig procent van onze landelijke monteurs heeft inmiddels het masterniveau bereikt. Reden te meer om onze samenwerking met Innovam de komende drie jaar te continueren."

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding