Trainingsdag AM voor verkopers in de autobranche

Samen met DOOR Training & Coaching organiseert Automobiel Management op 19 mei een training voor verkopers in de autobranche.

Het programma is niet alleen bestemd voor verkopers in de showroom maar ook voor degenen die aanverwante producten en diensten verkopen – denk aan autobanden, -accessoires en -verzekeringen. Aan de hand van centrale en parallelle sessies worden de deelnemers van 8.00 tot 18.00 uur bijgespijkerd over alle aspecten van verkoop in de autobranche.

Tijdens de Dag van de Automotive Verkoper congresseert de deelnemer à la carte. In 4 rondes stellen ze zelf het programma samen aan de hand van 14 verschillende onderwerpen. Zo kunnen ze kiezen uit zaken waar hun interesse ligt en/of waar ze extra op getraind willen worden.

Benieuwd naar het programma en wat het u en uw verkoopteam oplevert? Klik dan hier.

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Trainingsdag AM voor verkopers in de autobranche - Automobielmanagement.nl

Trainingsdag AM voor verkopers in de autobranche

Samen met DOOR Training & Coaching organiseert Automobiel Management op 19 mei een training voor verkopers in de autobranche.

Het programma is niet alleen bestemd voor verkopers in de showroom maar ook voor degenen die aanverwante producten en diensten verkopen – denk aan autobanden, -accessoires en -verzekeringen. Aan de hand van centrale en parallelle sessies worden de deelnemers van 8.00 tot 18.00 uur bijgespijkerd over alle aspecten van verkoop in de autobranche.

Tijdens de Dag van de Automotive Verkoper congresseert de deelnemer à la carte. In 4 rondes stellen ze zelf het programma samen aan de hand van 14 verschillende onderwerpen. Zo kunnen ze kiezen uit zaken waar hun interesse ligt en/of waar ze extra op getraind willen worden.

Benieuwd naar het programma en wat het u en uw verkoopteam oplevert? Klik dan hier.

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding