Innovaties en gamechangers in de autobranche

Tijdens de bijeenkomst van Automotive Insiders van 9 april worden verschillende initiatieven gepresenteerd zoals Uber dat wereldwijd de taxiwereld op zijn kop zet en reeds een belangrijke speler is in het vervullen van de nieuwe mobiliteitsbehoefte van de consument.

Ook aandacht voor een initiatief van Derk Roodhuijzen de Vries voor de schadewereld dat de sector en de consument gelukkig maakt. Tevens presentaties van Hans Groenhuijsen (Rabo) en Arnoud Haverlag, o.a. Startupfounder en Co-founder van Marvia (verkocht aan PostNL in 2012). Rachelle van der Linden, co-founder van de KNAB bank vertelt waarom en hoe ze vanuit het niets een nieuwe bank startte. Zij en haar team zullen ook de aansluitende workshops begeleiden. Lees verder

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Innovaties en gamechangers in de autobranche - Automobielmanagement.nl

Innovaties en gamechangers in de autobranche

Tijdens de bijeenkomst van Automotive Insiders van 9 april worden verschillende initiatieven gepresenteerd zoals Uber dat wereldwijd de taxiwereld op zijn kop zet en reeds een belangrijke speler is in het vervullen van de nieuwe mobiliteitsbehoefte van de consument.

Ook aandacht voor een initiatief van Derk Roodhuijzen de Vries voor de schadewereld dat de sector en de consument gelukkig maakt. Tevens presentaties van Hans Groenhuijsen (Rabo) en Arnoud Haverlag, o.a. Startupfounder en Co-founder van Marvia (verkocht aan PostNL in 2012). Rachelle van der Linden, co-founder van de KNAB bank vertelt waarom en hoe ze vanuit het niets een nieuwe bank startte. Zij en haar team zullen ook de aansluitende workshops begeleiden. Lees verder

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding