De service is een onderdeel van de strategie om de klanttevredenheid te vergroten, aldus het merk. De nieuwe Mazda3 en de Mazda CX-5 zijn de eerste modellen waarvan dertig korte videoclips de belangrijkste kenmerken uit de doeken doen. De clips zijn beschikbaar op de meeste websites van Mazda in Europa, waaronder natuurlijk Nederland via http://www.mazda.nl/mazda-bezitters/videos-en-handleidingen/


De video’s tonen bijvoorbeeld hoe MZD Connect werkt, het connectiviteitsysteem waarmee de bestuurder zijn of haar smartphone met de systemen van de auto verbindt en de bestuurder vervolgens over tal van internetfuncties in de auto kan beschikken. Er zijn ook video’s over de i-ACTIVSENSE actieve veiligheidssystemen, zoals Rear Vehicle Monitoring (RVM) en Mazda Radar Cruise Control (MRCC). Andere clips leggen uit hoe het peil van de motorolie te controleren is of behandelen zaken als het digitale service register, dat het traditionele onderhoudsboekje vervangt en zorgt voor een fraudebestendige en betrouwbare onderhoudsgeschiedenis van de auto.

Mazda heeft de video’s op 21 markten in Europa geïntroduceerd en aangevuld met handleidingen in zeventien talen. Binnenkort zullen de clips voor de Mazda6 worden toegevoegd.

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding