Als erkend leerbedrijf werkt Kwik-Fit samen met alle ROC’s die de BBL-opleiding (beroepsbegeleidende leerweg) autotechnicus niveau 2 verzorgen. De leerlingen gaan het praktijkdeel van de BBL-opleiding volgen bij één van de 182 filialen van Kwik-Fit en krijgen bovendien nog extra praktijkonderwijs in de Kwik-Fit Academy in Harderwijk.  "Kwik-Fit is de grootste autoserviceketen van Europa en wij vinden het daarom onze taak te investeren in opleidingsmogelijkheden voor jonge talenten. Bovendien zijn wij in de afgelopen jaren van een fastfitter uitgegroeid tot een full service bedrijf en zorgen we op deze manier dat we ook in de toekomst goed opgeleide automonteurs hebben voor een uitgebreid servicepakket", aldus hr-manager Bert de Jonge van Kwik-Fit Nederland.  Kwik-Fit heeft nog een aantal leerwerkplekken beschikbaar voor leerlingen autotechnicus niveau 2.

Meer informatie.

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding