DealerSupportNet is sinds 2002 actief als adviseur voor Nederlandse autobedrijven. Directeur Clem Dickmann: "Aanvankelijk richtten wij ons met name op het dealerkanaal, later zijn daar ook de universeel bedrijven aan toegevoegd." Inmiddels mag DealerSupportNet ook diverse dealerverenigingen en garageformules tot haar klantenkring rekenen. "Wij werken daartoe met een netwerk van zelfstandige, ervaren professionals die hun sporen in de autoretailsector nadrukkelijk verdiend hebben. Geholpen door onze actuele branchekennis door de verbinding met business intelligence bureau Aumacon, is onze advieskwaliteit natuurlijk sterk afhankelijk van de persoonlijke inbreng van onze consultants. Wij prijzen ons dan ook gelukkig nu een topdrietal aan ons team te kunnen toevoegen."

De uitbreiding betreft Arnold Verhagen, William Verheijen en Pieter Colijn. Managementconsultant Verhagen was lange tijd werkzaam voor Ford Credit en nadien enige jaren binnen de Stern Groep. Bedrijfseconoom Verheijen werkte bij meerdere dealerbedrijven maar ook buiten de automotive-sector. Jurist Colijn was lange tijd als notaris ondernemingsrecht werkzaam voordat hij de advieswereld instapte, hij is tevens gecertificeerd mediator.   

Arnold Verhagen toont zich namens de ‘nieuwelingen’ verheugd over de aansluiting bij DealerSupportNet, "Een naam die in de hele branche bekend staat als onafhankelijk en deskundig. Een club waar wij ons bij thuis voelen." Ook Clem Dickmann is vol vertrouwen over deze stap, "De autosector heeft meer dan ooit tevoren behoefte aan professionele steun. Er is echter veel middelmatigheid onder adviseurs, waardoor we lang hebben moeten zoeken naar een adequate uitbreiding van onze ploeg. Daarnaast zien we veel toegevoegde waarde in het veel breder perspectief van dienstverlening dat we voortaan kunnen aanbieden."

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding