Veel seminars rondom ReMaTec

Rondom de internationale revisie vakbeurs ReMaTec2015 – van 14-16 juni in Amsterdam RAI – vindt dit jaar een uitgebreid programma aan seminars en congressen plaats in het beurscomplex, waaronder evenementen als de World Reman Summit, ICoR, Choice Tech en het Circular Economy Seminar.

ReMaTec2015 biedt de bezoeker een tienduizend vierkante meter beursvloer met de laatste trends, innovaties en marktontwikkelingen op het gebied van revisie. Daarnaast kan men zich apart registreren voor de verschillende andere evenementen.

"We willen de verschillende aspecten van de sector met elkaar verbinden," aldus Niels Klarenbeek, Domein Manager voor ReMaTec. "Met evenementen die plaatsvinden voor, tijdens en na de beurs geven wij bezoekers nog meer kans te netwerken en hun vakkennis te vergroten."

Sommige evenementen zijn technisch van aard en nauw verbonden met de beursvloer van ReMaTec. Choice Tech 2015, georganiseerd op 13 juni, is een technisch seminar gericht op educatie en het verschaffen van kennis en praktische tips voor revisiebedrijven van automatische transmissies. "Sinds jaar en dag worden onze seminars goed ontvangen door revisiebedrijven, waarbij ontwikkeling en vooruitgang hoog in het vaandel staat," legt organisator Maron de Groot van Automatic Choice uit.

Op 15 juni legt het Circular Economy Seminar de focus op een geheel ander, steeds belangrijker wordend aspect van de revisiebranche, de circulaire economie. "Het seminar richt zich op organisaties met interesse in de zakelijke mogelijkheden die de circulaire economie biedt. Graag nodigen we iedereen van R&D en innovatie-experts tot CEO’s van SME’s uit om deel te nemen," legt Arjanna van der Plas van Circle Economy uit. "De primaire focus is wat andere industrieën kunnen leren van de ervaringen binnen de automotive branche, die al jaren circulaire principes in de praktijk brengt."

Van 15-16 juni organiseren de universiteiten van Strathclyde en Linköping gezamenlijk ICoR, International Conference on Remanufacturing. ICoR verzamelt internationale kennis en expertise, vanuit zowel de praktijk als wetenschappelijk onderzoek. "We hebben gekozen voor Amsterdam als locatie voor ICoR 2015, omdat het een voornamelijk wetenschappelijk congres linkt aan de bekendste revisievakbeurs," aldus Dr James Windmill van de Universiteit van Strathclyde. Gedurende het congres worden rond de 40 internationale onderzoekspapers over revisie gepresenteerd.

Na eerdere edities in Duitsland, China en de Verenigde Staten, zal de World Remanufacturing Summit dit jaar in Amsterdam plaatsvinden, van 16-17 juni. Sprekers uit de hele wereld delen hun visie en ervaringen binnen een programma dat een compleet overzicht biedt van de huidige revisiemarkt, de nieuwste technologie en zakelijke mogelijkheden. "Dit is het enige congres ter wereld dat verschillende branches binnen de revisie samenbrengt. De focust ligt niet alleen op automotive, aerospace of computers, maar op revisie in zijn algemeenheid," legt professor Rolf Steinhilper van Bayreuth Universiteit uit. "De Summit heeft als doel mensen vanuit alle hoeken van de industrie samen te brengen om voor elkaar én met elkaar te spreken over de uitdagingen en toekomstmogelijkheden van de revisiebranche.

Alle evenementen worden georganiseerd in Amsterdam RAI Exhibition Centre van 13-17 juni. Bezoekers dienen apart te registreren voor elk evenement en kunnen meer informatie vinden op http://mail.smart.pr/wf/click?upn=gNiz8ZwLqUrfpO3v-2B6RNfoVGaXtj1-2FmArvW6G6H6-2FKsltod7QaDGX2ijPx3zSFGg_9g1hQrcD1wR6gQ3-2FZ9NXH9U8giyR1YE-2BHHC-2BRaeS5RfZDl1P3-2BZ0F-2Fxl0XveaG2vZaIyZosT-2BIf2rCi7Skpz4TvAKIPYBC5GgyInPN5-2BomHnoJaXGSrUt-2BFFi8on29EK8fUgWgScaVyefI00qKMR9nTt95T6v5QJbf44jfHPBlzuBAhYWH8-2Fz-2BD7oO-2BD9OuldlcfvhkaEHKRUbCgaY0q9RB-2Fk3c1JAzQN6WQMbPW26O3ky2GpKIWOP0lyP9OmjSL8gPPMf98BR0aUIzq7HC8Aw-3D-3D.

Veel seminars rondom ReMaTec - Automobielmanagement.nl

Veel seminars rondom ReMaTec

Rondom de internationale revisie vakbeurs ReMaTec2015 – van 14-16 juni in Amsterdam RAI – vindt dit jaar een uitgebreid programma aan seminars en congressen plaats in het beurscomplex, waaronder evenementen als de World Reman Summit, ICoR, Choice Tech en het Circular Economy Seminar.

ReMaTec2015 biedt de bezoeker een tienduizend vierkante meter beursvloer met de laatste trends, innovaties en marktontwikkelingen op het gebied van revisie. Daarnaast kan men zich apart registreren voor de verschillende andere evenementen.

"We willen de verschillende aspecten van de sector met elkaar verbinden," aldus Niels Klarenbeek, Domein Manager voor ReMaTec. "Met evenementen die plaatsvinden voor, tijdens en na de beurs geven wij bezoekers nog meer kans te netwerken en hun vakkennis te vergroten."

Sommige evenementen zijn technisch van aard en nauw verbonden met de beursvloer van ReMaTec. Choice Tech 2015, georganiseerd op 13 juni, is een technisch seminar gericht op educatie en het verschaffen van kennis en praktische tips voor revisiebedrijven van automatische transmissies. "Sinds jaar en dag worden onze seminars goed ontvangen door revisiebedrijven, waarbij ontwikkeling en vooruitgang hoog in het vaandel staat," legt organisator Maron de Groot van Automatic Choice uit.

Op 15 juni legt het Circular Economy Seminar de focus op een geheel ander, steeds belangrijker wordend aspect van de revisiebranche, de circulaire economie. "Het seminar richt zich op organisaties met interesse in de zakelijke mogelijkheden die de circulaire economie biedt. Graag nodigen we iedereen van R&D en innovatie-experts tot CEO’s van SME’s uit om deel te nemen," legt Arjanna van der Plas van Circle Economy uit. "De primaire focus is wat andere industrieën kunnen leren van de ervaringen binnen de automotive branche, die al jaren circulaire principes in de praktijk brengt."

Van 15-16 juni organiseren de universiteiten van Strathclyde en Linköping gezamenlijk ICoR, International Conference on Remanufacturing. ICoR verzamelt internationale kennis en expertise, vanuit zowel de praktijk als wetenschappelijk onderzoek. "We hebben gekozen voor Amsterdam als locatie voor ICoR 2015, omdat het een voornamelijk wetenschappelijk congres linkt aan de bekendste revisievakbeurs," aldus Dr James Windmill van de Universiteit van Strathclyde. Gedurende het congres worden rond de 40 internationale onderzoekspapers over revisie gepresenteerd.

Na eerdere edities in Duitsland, China en de Verenigde Staten, zal de World Remanufacturing Summit dit jaar in Amsterdam plaatsvinden, van 16-17 juni. Sprekers uit de hele wereld delen hun visie en ervaringen binnen een programma dat een compleet overzicht biedt van de huidige revisiemarkt, de nieuwste technologie en zakelijke mogelijkheden. "Dit is het enige congres ter wereld dat verschillende branches binnen de revisie samenbrengt. De focust ligt niet alleen op automotive, aerospace of computers, maar op revisie in zijn algemeenheid," legt professor Rolf Steinhilper van Bayreuth Universiteit uit. "De Summit heeft als doel mensen vanuit alle hoeken van de industrie samen te brengen om voor elkaar én met elkaar te spreken over de uitdagingen en toekomstmogelijkheden van de revisiebranche.

Alle evenementen worden georganiseerd in Amsterdam RAI Exhibition Centre van 13-17 juni. Bezoekers dienen apart te registreren voor elk evenement en kunnen meer informatie vinden op http://mail.smart.pr/wf/click?upn=gNiz8ZwLqUrfpO3v-2B6RNfoVGaXtj1-2FmArvW6G6H6-2FKsltod7QaDGX2ijPx3zSFGg_9g1hQrcD1wR6gQ3-2FZ9NXH9U8giyR1YE-2BHHC-2BRaeS5RfZDl1P3-2BZ0F-2Fxl0XveaG2vZaIyZosT-2BIf2rCi7Skpz4TvAKIPYBC5GgyInPN5-2BomHnoJaXGSrUt-2BFFi8on29EK8fUgWgScaVyefI00qKMR9nTt95T6v5QJbf44jfHPBlzuBAhYWH8-2Fz-2BD7oO-2BD9OuldlcfvhkaEHKRUbCgaY0q9RB-2Fk3c1JAzQN6WQMbPW26O3ky2GpKIWOP0lyP9OmjSL8gPPMf98BR0aUIzq7HC8Aw-3D-3D.