René Lust beste leermeester 2015

OOMT maakte gisteren bekend dat René Lust (Autodemontage Lust) is gekozen tot Beste Leermeester Mobiliteit van 2015. Zwanny Naber, vicevoorzitter OOMT: “De keuze voor René kwam door de optelsom van positieve energie, oneindig geduld en zijn persoonlijke manier van begeleiden en lesgeven.”

De jury was in augustus, bij de keuze van de genomineerden, al onder de indruk van alle aanmeldingen en de hoge kwaliteit die leermeesters zichzelf opleggen in het uitoefenen van hun rol. "Als branche willen we heel graag dat jongeren geïnspireerd raken en gestimuleerd worden om hun talenten te ontwikkelen. Leermeesters doen dat. Vandaag zetten we niet alleen René, maar alle leermeesters in het zonnetje." aldus Marvin Raaijmakers, jurylid en voorzitter OOMT

In de jurybezoeken werd duidelijk dat de drie genomineerden Jan van Steenis, Robbert van der Meer en René Lust het belangrijk vinden om de mens achter de leerling te leren kennen. Zij zijn er alle drie van overtuigd dat leerlingen het beste leren als je weet hoe je ze kunt motiveren. Naast het jurybezoek hebben veel mensen via social media de genomineerden gesteund, daar zaten hartverwarmende reacties tussen.

De uitreiking vond plaats bij Coronel Karting in Huizen. Naast de verkiezing konden veertig leermeesters deelnemen aan een inspirerende workshop, eet&Greet met Tim Coronel en een spannende onderlinge kartcompetitie. Marvin Raaijmakers: "Voor de toekomst van de mobiliteitsbranche is de investering die bedrijven in hun leerlingen en leermeesters doen erg belangrijk. Met deze verkiezing wil OOMT alle bedrijven die aandacht geven aan leermeesterschap, namens de gehele branche, bedanken voor hun belangrijke werk."

Link naar video’s van alle genomineerden:
René Lust: https://www.youtube.com/watch?v=su1DauvTvJk

Robbert van der Meer: https://www.youtube.com/watch?v=gE6flKRjaYA

Jan Steenis: https://www.youtube.com/watch?v=KITXKXrtFiQ

René Lust beste leermeester 2015 - Automobielmanagement.nl

René Lust beste leermeester 2015

OOMT maakte gisteren bekend dat René Lust (Autodemontage Lust) is gekozen tot Beste Leermeester Mobiliteit van 2015. Zwanny Naber, vicevoorzitter OOMT: “De keuze voor René kwam door de optelsom van positieve energie, oneindig geduld en zijn persoonlijke manier van begeleiden en lesgeven.”

De jury was in augustus, bij de keuze van de genomineerden, al onder de indruk van alle aanmeldingen en de hoge kwaliteit die leermeesters zichzelf opleggen in het uitoefenen van hun rol. "Als branche willen we heel graag dat jongeren geïnspireerd raken en gestimuleerd worden om hun talenten te ontwikkelen. Leermeesters doen dat. Vandaag zetten we niet alleen René, maar alle leermeesters in het zonnetje." aldus Marvin Raaijmakers, jurylid en voorzitter OOMT

In de jurybezoeken werd duidelijk dat de drie genomineerden Jan van Steenis, Robbert van der Meer en René Lust het belangrijk vinden om de mens achter de leerling te leren kennen. Zij zijn er alle drie van overtuigd dat leerlingen het beste leren als je weet hoe je ze kunt motiveren. Naast het jurybezoek hebben veel mensen via social media de genomineerden gesteund, daar zaten hartverwarmende reacties tussen.

De uitreiking vond plaats bij Coronel Karting in Huizen. Naast de verkiezing konden veertig leermeesters deelnemen aan een inspirerende workshop, eet&Greet met Tim Coronel en een spannende onderlinge kartcompetitie. Marvin Raaijmakers: "Voor de toekomst van de mobiliteitsbranche is de investering die bedrijven in hun leerlingen en leermeesters doen erg belangrijk. Met deze verkiezing wil OOMT alle bedrijven die aandacht geven aan leermeesterschap, namens de gehele branche, bedanken voor hun belangrijke werk."

Link naar video’s van alle genomineerden:
René Lust: https://www.youtube.com/watch?v=su1DauvTvJk

Robbert van der Meer: https://www.youtube.com/watch?v=gE6flKRjaYA

Jan Steenis: https://www.youtube.com/watch?v=KITXKXrtFiQ