Bradford University en IVA Driebergen Business School werken ruim vier jaar samen. De School of Management van Bradford University sluit goed aan op de hbo-opleiding van de IVA. Door nauwe samenwerking met Joséphine Borchert-Ansinger, executive advisor European graduate development, is de aansluiting van de IVA naar Bradford tot stand gekomen. IVA-studenten kunnen daar in één jaar hun Master of Science halen. Van de 29 studenten zijn er 27 in een keer geslaagd, waarvan elf studenten cum laude.  Bij de uitreiking waren namens de opleiding uit Driebergen Henk van Lith, Jan van Gestel en Erick Vermei aanwezig.
De School of Management van Bradford University heeft als één van de weinige universiteiten een "Triple Crown Accreditation". Bradford is daarbij één van de oudste business-universiteiten van het Verenigd Koninkrijk.