Deze en veel andere vragen komen aan de orde op het event dat Automotive Insiders op woensdag 17 februari in De Landgoederij in Bunnik organiseert. Er wordt een indrukwekkende line-up aan sprekers gepresenteerd die u zal bijpraten.

Voor de overheid ligt er de schone taak te anticiperen op de ontwikkelingen. Zij laat zich adviseren door het Kennisinstituut Mobiliteitsbeleid (KIM). Namens het KIM zal Taede Tillema de impact van zelfrijdende voertuigen en het verkeer- en vervoersysteem van de toekomst bespreken.

Bram Hendrix, verbonden aan AutomotiveNL, zal aangeven wat de impact is voor de verschillende sectoren binnen de branche. Wat zijn de consequenties en hoe kun je er op reageren?

Namens het TNO heeft Marieke Martens onderzoek verricht naar de impact die de nieuwe veiligheidssystemen hebben op het rijgedrag van de bestuurder van de auto. In welke mate zijn deze systemen nog hanteerbaar voor de gebruiker en wat is de verantwoording van het bedrijf dat de auto beschikbaar stelt of aflevert?

Peter Mulder van het GfK zal een toelichting geven op de houding en verwachtingen van de consument  en tot slot een primeur: Maarten Neeskens van Beamrz geeft toelichting op hun nieuwe initiatief dat "100% vraag gestuurd en100% klantgericht is".

Geinteressserden kunnen zich hier aanmelden

De bijeenkomst wordt geleid door Rob Polman en Ric van Vugt.

 

Programma:

15.30 uur: Ontvangst

16.00 uur: Welkom door Rob Polman en Ric van Vugt

16.10 uur: Taede Tillema, Kennisinstituut Mobiliteitsbeleid (KIM)

16.30 uur: Bram Hendrix, AutomotiveNL

16.50 uur: Marieke Martens, TNO

17.10 uur: Pauze

17.30 uur: Peter Mulder, GfK

17.50 uur: Maarten Neeskens, Beamrz

18.10 uur: Paneldiscussie

18.40 uur: Netwerkborrel

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding