Jongeren worden begeleid naar een diploma dan wel ondersteund in hun loopbaan en ontwikkeling. KwikFit zegt ‘veel te investeren in de persoonlijke ontwikkeling van jong talent’ met als doel voorbereid te zijn op de verdere groei van het autoservicebedrijf in de komende jaren. Niet eerder was KwikFit op zoek naar zoveel leerlingen (één werkplek op 2,4 vestigingen).

Als erkend leerbedrijf werkt KwikFit samen met alle ROC’s in Nederland die de BBL-opleiding (beroepsbegeleidende leerweg) voor autotechnicus niveau 2 verzorgen. De leerlingen gaan het praktijkdeel van de BBL-opleiding volgen bij één van de 180 vestigingen van KwikFit en krijgen extra praktijkonderwijs in de KwikFit Academy in Harderwijk.

Info

 

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding