Sator en Innovam slaan handen ineen voor ondernemer

Sator Holding en opleider voor de mobiliteitsbranche Innovam zijn tot een overeenkomst gekomen over het aanbod van de trainingsmodule Bedrijfssupport. Binnen de Automotive Academy zal Innovam op exclusieve basis deze trainingsmodule aanbieden.

Sator en Innovam slaan handen ineen voor ondernemer

Innovam maakte al deel uit van het uitgebreide lesprogramma van Automotive Academy met de APK- en BHV trainingen. De samenwerking is reeds een succesvolle, met name gericht op de autotechnicus. Met de toevoeging van Innovam Bedrijfssupport heeft Automotive Academy een nog completer pakket aan diensten, gericht op meerdere disciplines binnen het autobedrijf. Het voordeel voor het autobedrijf: trainen kan snel en efficiënt op één van de 6 locaties van Automotive Academy.

Alle Innovam Bedrijfssupport trainingen en diensten zijn logisch weergegeven in de 52 pagina’s tellende catalogus ‘Automotive Academy – Innovam Bedrijfssupport’ die via de website kan worden aangevraagd.
De module Bedrijfssupport van Innovam is met name gericht op de eigenaar van het autobedrijf. Binnen deze training wordt de focus gelegd op vraagstukken als rendementsverbetering, HRM, veiligheid, operationeel management en Wet- en Regelgeving. Onderwerpen die van belang zijn voor elke onderneming, maar dan toegespitst op het sleutelende autobedrijf.

Sator en Innovam slaan handen ineen voor ondernemer - Automobielmanagement.nl

Sator en Innovam slaan handen ineen voor ondernemer

Sator Holding en opleider voor de mobiliteitsbranche Innovam zijn tot een overeenkomst gekomen over het aanbod van de trainingsmodule Bedrijfssupport. Binnen de Automotive Academy zal Innovam op exclusieve basis deze trainingsmodule aanbieden.

Sator en Innovam slaan handen ineen voor ondernemer

Innovam maakte al deel uit van het uitgebreide lesprogramma van Automotive Academy met de APK- en BHV trainingen. De samenwerking is reeds een succesvolle, met name gericht op de autotechnicus. Met de toevoeging van Innovam Bedrijfssupport heeft Automotive Academy een nog completer pakket aan diensten, gericht op meerdere disciplines binnen het autobedrijf. Het voordeel voor het autobedrijf: trainen kan snel en efficiënt op één van de 6 locaties van Automotive Academy.

Alle Innovam Bedrijfssupport trainingen en diensten zijn logisch weergegeven in de 52 pagina’s tellende catalogus ‘Automotive Academy – Innovam Bedrijfssupport’ die via de website kan worden aangevraagd.
De module Bedrijfssupport van Innovam is met name gericht op de eigenaar van het autobedrijf. Binnen deze training wordt de focus gelegd op vraagstukken als rendementsverbetering, HRM, veiligheid, operationeel management en Wet- en Regelgeving. Onderwerpen die van belang zijn voor elke onderneming, maar dan toegespitst op het sleutelende autobedrijf.