Samenwerking Jaguar Land Rover en Innovam verlengd

Innovam blijft ook de komende 3 jaar de technische trainingen uitvoeren voor Jaguar Land Rover (JLR) in Nederland. De trainingsfaciliteiten worden daarvoor vernieuwd zodat deze weer goed aansluiten op het vernieuwende productaanbod van JLR.

JLR Innovam

Innovam is voor training en opleiding al meer dan 10 jaar partner in business van JLR. Leo Fransen, algemeen directeur van Innovam: "Wij zijn er trots op om voor een premium merk als Jaguar Land Rover te mogen trainen. Wij kijken uit naar de voortzetting van onze succesvolle samenwerking."

JLR investeert volop in nieuwe modellen en (aandrijf)technieken. Daarom gaat Innovam alle technici ook trainen op de Range Rover Sport PHEV en de Jaguar I-PACE, het eerste volledig elektrische model van Jaguar. Hiervoor is het trainingscentrum van JLR bij Innovam in Nieuwegein aangepast met state-of-the-art trainingsmiddelen.

Maurits Roestenberg, director customer relations van JLR: "Met de introductie van deze modellen zetten we een belangrijke stap vooruit in het elektrisch rijden. Hierdoor ontstaat er behoefte aan een sterke technische trainingspartner die invulling kan geven aan de grote verandering die dit meebrengt in het netwerk. JLR heeft ervoor gekozen dit in Nederland met Innovam te blijven doen."

Samenwerking Jaguar Land Rover en Innovam verlengd - Automobielmanagement.nl

Samenwerking Jaguar Land Rover en Innovam verlengd

Innovam blijft ook de komende 3 jaar de technische trainingen uitvoeren voor Jaguar Land Rover (JLR) in Nederland. De trainingsfaciliteiten worden daarvoor vernieuwd zodat deze weer goed aansluiten op het vernieuwende productaanbod van JLR.

JLR Innovam

Innovam is voor training en opleiding al meer dan 10 jaar partner in business van JLR. Leo Fransen, algemeen directeur van Innovam: "Wij zijn er trots op om voor een premium merk als Jaguar Land Rover te mogen trainen. Wij kijken uit naar de voortzetting van onze succesvolle samenwerking."

JLR investeert volop in nieuwe modellen en (aandrijf)technieken. Daarom gaat Innovam alle technici ook trainen op de Range Rover Sport PHEV en de Jaguar I-PACE, het eerste volledig elektrische model van Jaguar. Hiervoor is het trainingscentrum van JLR bij Innovam in Nieuwegein aangepast met state-of-the-art trainingsmiddelen.

Maurits Roestenberg, director customer relations van JLR: "Met de introductie van deze modellen zetten we een belangrijke stap vooruit in het elektrisch rijden. Hierdoor ontstaat er behoefte aan een sterke technische trainingspartner die invulling kan geven aan de grote verandering die dit meebrengt in het netwerk. JLR heeft ervoor gekozen dit in Nederland met Innovam te blijven doen."