Turbo’s Hoet komt met online trainingen

Turbo’s Hoet gaat autobedrijven als gevolg van de coronacrisis online opleiden tot TurboPartners. Met deze online training biedt Turbo’s Hoet naar eigen zeggen ‘een passende oplossing om turbokennis te blijven delen en het kennisniveau over turbomontage aan te scherpen’.

Turbo’s Hoet traint aspirant partnerbedrijven (garagisten) normaal gesproken klassikaal op locatie, bij grossiers in het land. “Onder de huidige omstandigheden kunnen die trainingen helaas niet doorgaan. Tegelijkertijd blijft de vraag van autobedrijven die TurboPartner willen worden, aanhouden,” verklaart managing director Olaf Velthuis. “Daarom hebben we samen met onze grossiers gekeken naar een oplossing om nieuwe partners te kunnen blijven opleiden. Online training biedt ons die mogelijkheid. De grossiers waarmee we samenwerken, melden nieuwe trainingskandidaten bij ons aan, waarna wij ze klaarstomen tot TurboPartner. Op korte termijn starten we met de eerste online training.”

Inhoudelijk blijft de TurboPartner-training gelijk aan de normale opleiding. Qua tijdsduur is de onlineversie echter ingekort tot 30 minuten. Aansluitend neemt Turbo’s Hoet direct het examen af. Dat examen bestaat uit een lijst met 30 vragen, waarvan er minimaal 26 correct beantwoord moeten worden. Direct na het behalen van het examen wordt per e-mail het TurboPartner-certificaat verstrekt.

Turbo’s Hoet komt met online trainingen - Automobielmanagement.nl

Turbo’s Hoet komt met online trainingen

Turbo’s Hoet gaat autobedrijven als gevolg van de coronacrisis online opleiden tot TurboPartners. Met deze online training biedt Turbo’s Hoet naar eigen zeggen ‘een passende oplossing om turbokennis te blijven delen en het kennisniveau over turbomontage aan te scherpen’.

Turbo’s Hoet traint aspirant partnerbedrijven (garagisten) normaal gesproken klassikaal op locatie, bij grossiers in het land. “Onder de huidige omstandigheden kunnen die trainingen helaas niet doorgaan. Tegelijkertijd blijft de vraag van autobedrijven die TurboPartner willen worden, aanhouden,” verklaart managing director Olaf Velthuis. “Daarom hebben we samen met onze grossiers gekeken naar een oplossing om nieuwe partners te kunnen blijven opleiden. Online training biedt ons die mogelijkheid. De grossiers waarmee we samenwerken, melden nieuwe trainingskandidaten bij ons aan, waarna wij ze klaarstomen tot TurboPartner. Op korte termijn starten we met de eerste online training.”

Inhoudelijk blijft de TurboPartner-training gelijk aan de normale opleiding. Qua tijdsduur is de onlineversie echter ingekort tot 30 minuten. Aansluitend neemt Turbo’s Hoet direct het examen af. Dat examen bestaat uit een lijst met 30 vragen, waarvan er minimaal 26 correct beantwoord moeten worden. Direct na het behalen van het examen wordt per e-mail het TurboPartner-certificaat verstrekt.