Fisker Nederland verwacht veel belangstelling voor de Karma ‘Dutch Edition’ en heeft een aantal auto’s in de meeste courante kleuren voor directe levering op voorraad genomen. Snelle beslissers kunnen hierdoor maximaal fiscaal voordeel genereren. Al is de prijs fors: vanaf 97.500 euro excl. BTW (117.975 euro incl. BTW).

Elke nieuwe ‘Dutch Edition’ voldoet aan de regelingen voor 60 maanden bijtellingvrij rijden en voor de fiscale stimuleringsmaatregelen KIA, MIA en VAMIL, benadrukt de importeur. De Karma ‘Dutch Edition’ is bovendien tot 1 januari 2016 vrijgesteld van houderschapsbelasting.

Bijzonder is dat de huidige Fisker-rijders hun auto met een speciaal ‘upgrade pakket’ aan de ‘Dutch Edition’ specificaties kunnen voldoen.

Fisker Nederland zegt een RDW EGWC erkenning verworven te hebben om alle benodigde werkzaamheden voor de conversie uit te voeren. Voor de upgrade betalen klanten van Fisker Hilversum en Fisker Breda een aangepast tarief, waarna ook zij van een aantal fiscale mogelijkheden kunnen gaan genieten.

Bekijk het filmpje waarin de Karma wordt getest en waarin Henrik Fisker tekst en uitleg geeft over de auto.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding