Van Klei maakt OZ fabrieksfilm

OZ importeur Van Klei Banden Import BV heeft samen met TwoPine Media in Rijswijk een fabrieksfilm gemaakt bij OZ in Italië. Hiervoor is men met een cameraploeg naar de OZ fabriek gereisd.

Met de fabrieksfilm wil Van Klei de kwaliteit van lichtmetalen velgen benadrukken: "Het gebeurt nogal eens dat vooral een consument op basis van de prijs soms een afweging maakt om toch niet tot de aanschaf van een setje OZ over te gaan, terwijl men daardoor alle extra andere kwaliteitsaspecten over het hoofd ziet." Via de film wil Van Klei de consument en de bandenhandel laten ervaren waardoor de kwaliteit van OZ een hogere verkoopprijs tot gevolg kan hebben.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Van Klei maakt OZ fabrieksfilm - Automobielmanagement.nl

Van Klei maakt OZ fabrieksfilm

OZ importeur Van Klei Banden Import BV heeft samen met TwoPine Media in Rijswijk een fabrieksfilm gemaakt bij OZ in Italië. Hiervoor is men met een cameraploeg naar de OZ fabriek gereisd.

Met de fabrieksfilm wil Van Klei de kwaliteit van lichtmetalen velgen benadrukken: "Het gebeurt nogal eens dat vooral een consument op basis van de prijs soms een afweging maakt om toch niet tot de aanschaf van een setje OZ over te gaan, terwijl men daardoor alle extra andere kwaliteitsaspecten over het hoofd ziet." Via de film wil Van Klei de consument en de bandenhandel laten ervaren waardoor de kwaliteit van OZ een hogere verkoopprijs tot gevolg kan hebben.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding