Mini-documentaire: “Het ontstaan van de nieuwe Ford Focus RS”

Van de verzengende hitte in Arizona tot de ijzige vlakten van de Noordpool en van de designstudio tot het testlab: Ford Motor Company biedt een kijkje achter de schermen en laat zien hoe de nieuwe Focus RS is ontstaan.

In de videodocumentaire ‘Rebirth of an icon’ is elk stadium van de ontwikkeling van de nieuwste generatie van een icoon in de autowereld vastgelegd, zowel de hoogte- als de dieptepunten.

Het verhaal van de Focus RS houdt niets achter en volgt de auto over de hele wereld terwijl ingenieurs en bestuurders van Ford Performance de auto op de proef stellen onder toeziend oog van RS-consultant en Gymkhana-superster Ken Block en Raj Nair, Vice President Global Product Development en Chief Technical Officer bij Ford.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Mini-documentaire: “Het ontstaan van de nieuwe Ford Focus RS” - Automobielmanagement.nl

Mini-documentaire: “Het ontstaan van de nieuwe Ford Focus RS”

Van de verzengende hitte in Arizona tot de ijzige vlakten van de Noordpool en van de designstudio tot het testlab: Ford Motor Company biedt een kijkje achter de schermen en laat zien hoe de nieuwe Focus RS is ontstaan.

In de videodocumentaire ‘Rebirth of an icon’ is elk stadium van de ontwikkeling van de nieuwste generatie van een icoon in de autowereld vastgelegd, zowel de hoogte- als de dieptepunten.

Het verhaal van de Focus RS houdt niets achter en volgt de auto over de hele wereld terwijl ingenieurs en bestuurders van Ford Performance de auto op de proef stellen onder toeziend oog van RS-consultant en Gymkhana-superster Ken Block en Raj Nair, Vice President Global Product Development en Chief Technical Officer bij Ford.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding