Met de taxi 100 jaar terug in de tijd

100 jaar terug in de tijd tijdens je taxiritje. Nietsvermoedend bestelden gasten een taxi in Utrecht en werden opgehaald door een oldtimertaxi. En dat levert verraste maar ook blije gezichten op!

De prank is gemaakt door Athlon. Tijdens de Tour of the Century Tour op zaterdag 17 en zondag 18 september ging men 100 jaar terug in de tijd tijdens de publieksdag en de Tour of the Century. 100 jaar autogeschiedenis werd tentoongesteld in de Werkspoorkathedraal, waarvan elk bouwjaar van 1916 tot en met 2016 vertegenwoordigd door een automodel dat typerend is voor dát jaar in de autogeschiedenis.

Athlon viert een belangrijk mijlpaal: de leasemaatschappij is dit jaar 100 geworden. Dit jubileum wordt groots gevierd met verschillende activiteiten en evenementen voor klanten, leaserijders en autoliefhebbers.

 

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Met de taxi 100 jaar terug in de tijd - Automobielmanagement.nl

Met de taxi 100 jaar terug in de tijd

100 jaar terug in de tijd tijdens je taxiritje. Nietsvermoedend bestelden gasten een taxi in Utrecht en werden opgehaald door een oldtimertaxi. En dat levert verraste maar ook blije gezichten op!

De prank is gemaakt door Athlon. Tijdens de Tour of the Century Tour op zaterdag 17 en zondag 18 september ging men 100 jaar terug in de tijd tijdens de publieksdag en de Tour of the Century. 100 jaar autogeschiedenis werd tentoongesteld in de Werkspoorkathedraal, waarvan elk bouwjaar van 1916 tot en met 2016 vertegenwoordigd door een automodel dat typerend is voor dát jaar in de autogeschiedenis.

Athlon viert een belangrijk mijlpaal: de leasemaatschappij is dit jaar 100 geworden. Dit jubileum wordt groots gevierd met verschillende activiteiten en evenementen voor klanten, leaserijders en autoliefhebbers.

 

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding