Trip down memory-lane: Volkswagen verhalen

Het kan niet anders: bijna elke Nederlander heeft wel eens in een Volkswagen gereden. Of het nou een rondreis, een ritje naar de kampioenswedstrijd of die ene surftrip was, op Social Media tonen veel Volkswagen fans hun liefde voor het merk. Met gepassioneerde verhalen, herinneringen en foto’s waarin bleek dat Volkswagen voor veel mensen meer is dan een automerk.

Reden om deze verhalen tot leven te brengen in een brandend content serie op televisie en internet met als doel het verhogen van de merksympathie. Volkswagen ging samen met een reclamebureau op zoek naar de allermooiste verhalen waarbij een Volkswagen een bijzondere rol had in het leven van twee mensen. In een 2 minuten durende mini documentaire zien we 2 markante mannen met zowel een onvoorwaardelijke liefde voor de Volkswagen Transporter, als voor elkaar. Een ongekende vriendschap, ontstaan en letterlijk gebouwd rondom deze auto.

Trip down memory-lane: Volkswagen verhalen - Automobielmanagement.nl

Trip down memory-lane: Volkswagen verhalen

Het kan niet anders: bijna elke Nederlander heeft wel eens in een Volkswagen gereden. Of het nou een rondreis, een ritje naar de kampioenswedstrijd of die ene surftrip was, op Social Media tonen veel Volkswagen fans hun liefde voor het merk. Met gepassioneerde verhalen, herinneringen en foto’s waarin bleek dat Volkswagen voor veel mensen meer is dan een automerk.

Reden om deze verhalen tot leven te brengen in een brandend content serie op televisie en internet met als doel het verhogen van de merksympathie. Volkswagen ging samen met een reclamebureau op zoek naar de allermooiste verhalen waarbij een Volkswagen een bijzondere rol had in het leven van twee mensen. In een 2 minuten durende mini documentaire zien we 2 markante mannen met zowel een onvoorwaardelijke liefde voor de Volkswagen Transporter, als voor elkaar. Een ongekende vriendschap, ontstaan en letterlijk gebouwd rondom deze auto.