In het spotje "Easy Driver" gaat de bekendste acteur uit die gelijknamige cult film uit 1969 Peter Fonda, een fervent Mercedes-fan, onder de klanken van ‘Born to be wild’ met een Mercedes-AMG GT Roadster weer op weg. Het filmpje (zie onderstaand) is geregisseerd door Oscar-winnaars Joel en Ethan Coen.

"Samen herontdekken Fonda en onze Mercedes het gevoel van vrijheid en avontuur dat Fonda ondervond tijdens zijn motortrips door de uitgestrekte Amerikaanse vlakten. Het zijn andere tijden en niet alleen voor Peter Fonda. "Easy Driver" wil laten zien dat het intensieve gevoel van vrijheid uitstekend te verenigen is met onze GT Roadster,” omschrijft dr Jens Thiemer, topman voor marketing bij Mercedes-Benz.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding