Video eerste Automobiel Management Gala

Het eerste Automobiel Management Gala, dat vrijdag 18 januari plaatsvond, was een groot succes. Onder het motto ‘What’s your drive’ genoten bijna 300 genodigden uit de autobranche van een feestelijke avond met een heerlijk diner, interessante sprekers en een luisterrijke afsluiting door de speciaal voor de gelegenheid in het leven geroepen ‘AM Band’.

De presentatie was in handen van Sanne Staarink, het vaste gezicht bij het RTL Ontbijtnieuws. Zij ontving aan haar ‘De Automotive Wereld Draait Door’ tafel gasten als oud-strafpleiter Bram Moszkowicz, het hoofd design van Ford Europe de Nederlander Amko Leenarts en prof. dr. Casper van Eijck van het Erasmus MC, baanbrekend chirurg op het gebied van alvleesklierkanker en clubarts van Feyenoord. Tussen de gangen door werden er bijzondere items geveild, waarvan de opbrengst naar het goede doel gaat: Stichting Overleven met Alvleesklierkanker.

Aan het eind van de avond kon Casper van Eijck dankzij een aantal enthousiaste bieders een cheque in ontvangst nemen van ruim 20.000 euro!

Video eerste Automobiel Management Gala - Automobielmanagement.nl

Video eerste Automobiel Management Gala

Het eerste Automobiel Management Gala, dat vrijdag 18 januari plaatsvond, was een groot succes. Onder het motto ‘What’s your drive’ genoten bijna 300 genodigden uit de autobranche van een feestelijke avond met een heerlijk diner, interessante sprekers en een luisterrijke afsluiting door de speciaal voor de gelegenheid in het leven geroepen ‘AM Band’.

De presentatie was in handen van Sanne Staarink, het vaste gezicht bij het RTL Ontbijtnieuws. Zij ontving aan haar ‘De Automotive Wereld Draait Door’ tafel gasten als oud-strafpleiter Bram Moszkowicz, het hoofd design van Ford Europe de Nederlander Amko Leenarts en prof. dr. Casper van Eijck van het Erasmus MC, baanbrekend chirurg op het gebied van alvleesklierkanker en clubarts van Feyenoord. Tussen de gangen door werden er bijzondere items geveild, waarvan de opbrengst naar het goede doel gaat: Stichting Overleven met Alvleesklierkanker.

Aan het eind van de avond kon Casper van Eijck dankzij een aantal enthousiaste bieders een cheque in ontvangst nemen van ruim 20.000 euro!