Video: uitreiking AM Driving Business Awards 2020

Bekijk hier de compilatie van de AM Driving Business Awards 2020! Het evenement vond dit jaar plaats in het pop-up restaurant van chefkok Peter Lute in Muiden en werd bovendien voor het eerst live gestreamd voor thuisblijvers. Onder grote belangstelling werden de prijzen bekendgemaakt voor Zakenauto van het Jaar, Bestelauto van het Jaar en Beste Nieuwkomer. Die gingen respectievelijk naar de Tesla Model 3, Opel Combo en Volkswagen Golf 8.

Video: uitreiking AM Driving Business Awards 2020 - Automobielmanagement.nl

Video: uitreiking AM Driving Business Awards 2020

Bekijk hier de compilatie van de AM Driving Business Awards 2020! Het evenement vond dit jaar plaats in het pop-up restaurant van chefkok Peter Lute in Muiden en werd bovendien voor het eerst live gestreamd voor thuisblijvers. Onder grote belangstelling werden de prijzen bekendgemaakt voor Zakenauto van het Jaar, Bestelauto van het Jaar en Beste Nieuwkomer. Die gingen respectievelijk naar de Tesla Model 3, Opel Combo en Volkswagen Golf 8.