Video AM TV: Hoe ziet het EV-offensief van Hyundai eruit?

Een van de autofabrikanten die fors inzet op elektrische auto’s is Hyundai. Welke EV-modellen komen eraan bij het Zuid-Koreaanse merk? Wat zijn de grootste uitdagingen? En hoe spelen importeur en dealers in op de populariteit van EV’s? We vroegen het aan Anne Lobbes, Manager Public Relations bij Hyundai Motor Netherlands.

Het aantal EV’s in Nederland is vorig jaar rap gegroeid. Naar verwachting zal dit aantal in 2021 nog eens flink toenemen. Hoe zien de plannen van Hyundai eruit voor 2021? En wat zijn de grootste uitdagingen voor de dealer bij de overgang naar elektrisch rijden?

Bekijk de video hieronder:

Live te volgen

De uitzendingen van AM TV staan tweemaal per maand op het programma en vinden plaats vanuit de studio van AM in Rotterdam. Meekijken kan live vanaf 16.00 uur op het AM YouTube-kanaal. Je kan de uitzending daar ook terugkijken.

Wilt u uw commercial, boodschap of advertentie in een uitzending van AM TV voorbij laten komen? Neem dan contact op met Patrick van Tilburg voor alle mogelijkheden. Dat kan via: patrick.van.tilburg@promedia.nl of tel. +31 (0) 6 26 11 02 45.

Lees ook:

Reacties

[…] Lees ook: Gaan Hyundai en Apple samen zelfrijdende auto’s ontwikkelen? Video AM TV: Hoe ziet het EV-offensief van Hyundai eruit? […]

Geplaatst door: Automobielmanagement.nl > Hyundai huiverig voor Apple op
Reageren
500 tekens over
Video AM TV: Hoe ziet het EV-offensief van Hyundai eruit? - Automobielmanagement.nl

Video AM TV: Hoe ziet het EV-offensief van Hyundai eruit?

Een van de autofabrikanten die fors inzet op elektrische auto’s is Hyundai. Welke EV-modellen komen eraan bij het Zuid-Koreaanse merk? Wat zijn de grootste uitdagingen? En hoe spelen importeur en dealers in op de populariteit van EV’s? We vroegen het aan Anne Lobbes, Manager Public Relations bij Hyundai Motor Netherlands.

Het aantal EV’s in Nederland is vorig jaar rap gegroeid. Naar verwachting zal dit aantal in 2021 nog eens flink toenemen. Hoe zien de plannen van Hyundai eruit voor 2021? En wat zijn de grootste uitdagingen voor de dealer bij de overgang naar elektrisch rijden?

Bekijk de video hieronder:

Live te volgen

De uitzendingen van AM TV staan tweemaal per maand op het programma en vinden plaats vanuit de studio van AM in Rotterdam. Meekijken kan live vanaf 16.00 uur op het AM YouTube-kanaal. Je kan de uitzending daar ook terugkijken.

Wilt u uw commercial, boodschap of advertentie in een uitzending van AM TV voorbij laten komen? Neem dan contact op met Patrick van Tilburg voor alle mogelijkheden. Dat kan via: patrick.van.tilburg@promedia.nl of tel. +31 (0) 6 26 11 02 45.

Lees ook:

Reacties

[…] Lees ook: Gaan Hyundai en Apple samen zelfrijdende auto’s ontwikkelen? Video AM TV: Hoe ziet het EV-offensief van Hyundai eruit? […]

Geplaatst door: Automobielmanagement.nl > Hyundai huiverig voor Apple op
Reageren
500 tekens over