Kijk terug: AM TV – welke kansen ziet Peugeot voor elektrische bedrijfswagens?

Na de e-Expert en e-Boxer introduceert Peugeot nu ook de nieuwe e-Partner. Welke kansen ziet Peugeot in Nederland voor e-bedrijfswagens en wat kunnen we in 2021 op dat vlak verwachten? We vroegen het aan Robert Jan Wildschut, Manager Bestelauto’s Peugeot Nederland. Ook namen we een kijkje bij Hefra in Rotterdam, de grootste onafhankelijke importeur van auto-accu’s in de Benelux. De uitzending van AM TV stond woensdag 3 februari om 16.00 uur in de agenda.

Peugeot wil de nummer 1-positie in het segment van de Partner graag behouden en denkt met de elektrische versie een mooie troef in handen te hebben. De e-Partner heeft een volledig elektrische aandrijflijn met een vermogen van 100 kW en een koppel van maximaal 260 Nm. Dit levert een bereik op van 275 kilometer en een topsnelheid van 130 km/h. De e-Partner komt er in twee lengtevarianten: Standard (3,8 m3) en Long (4,4 m3). De bestelauto heeft een maximaal aanhangergewicht van 750 kg en een maximaal laadvermogen van 800 kg.

Veranderende accumarkt

Corona of niet, de vraag naar accu’s bleef afgelopen jaar groot, vertelt managing director Jeroen Sluis van Hefra, de grootste onafhankelijke acculeverancier van de Benelux. De accumarkt is volop in verandering en vraagt om een nieuwe benadering, zo stelt hij. Wat zijn de belangrijkste trends op accu-gebied en hoe speel je hier als autogarage zo optimaal mogelijk op in?

Bekijk de uitzending hieronder terug:

Live te volgen

De uitzendingen van AM TV staan tweemaal per maand op woensdagmiddag op het programma en vinden plaats vanuit de studio van AM in Rotterdam. Meekijken kan live vanaf 16.00 uur op het AM YouTube-kanaal. Je kan de uitzending daar ook terugkijken.

Wilt u uw commercial, boodschap of advertentie in een uitzending van AM TV voorbij laten komen? Neem dan contact op met Patrick van Tilburg voor alle mogelijkheden. Dat kan via: patrick.van.tilburg@promedia.nl of tel. +31 (0) 6 26 11 02 45.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Reacties

[…] ook: Kijk terug: AM TV – welke kansen ziet Peugeot voor elektrische bedrijfswagens? Peugeot e-Partner tweede helft 2021 […]

Geplaatst door: Automobielmanagement.nl > Peugeot-directeur Bastiaan de Groot: ‘We moeten ons marktaandeel kunnen behouden’ op
Kijk terug: AM TV – welke kansen ziet Peugeot voor elektrische bedrijfswagens? - Automobielmanagement.nl

Kijk terug: AM TV – welke kansen ziet Peugeot voor elektrische bedrijfswagens?

Na de e-Expert en e-Boxer introduceert Peugeot nu ook de nieuwe e-Partner. Welke kansen ziet Peugeot in Nederland voor e-bedrijfswagens en wat kunnen we in 2021 op dat vlak verwachten? We vroegen het aan Robert Jan Wildschut, Manager Bestelauto’s Peugeot Nederland. Ook namen we een kijkje bij Hefra in Rotterdam, de grootste onafhankelijke importeur van auto-accu’s in de Benelux. De uitzending van AM TV stond woensdag 3 februari om 16.00 uur in de agenda.

Peugeot wil de nummer 1-positie in het segment van de Partner graag behouden en denkt met de elektrische versie een mooie troef in handen te hebben. De e-Partner heeft een volledig elektrische aandrijflijn met een vermogen van 100 kW en een koppel van maximaal 260 Nm. Dit levert een bereik op van 275 kilometer en een topsnelheid van 130 km/h. De e-Partner komt er in twee lengtevarianten: Standard (3,8 m3) en Long (4,4 m3). De bestelauto heeft een maximaal aanhangergewicht van 750 kg en een maximaal laadvermogen van 800 kg.

Veranderende accumarkt

Corona of niet, de vraag naar accu’s bleef afgelopen jaar groot, vertelt managing director Jeroen Sluis van Hefra, de grootste onafhankelijke acculeverancier van de Benelux. De accumarkt is volop in verandering en vraagt om een nieuwe benadering, zo stelt hij. Wat zijn de belangrijkste trends op accu-gebied en hoe speel je hier als autogarage zo optimaal mogelijk op in?

Bekijk de uitzending hieronder terug:

Live te volgen

De uitzendingen van AM TV staan tweemaal per maand op woensdagmiddag op het programma en vinden plaats vanuit de studio van AM in Rotterdam. Meekijken kan live vanaf 16.00 uur op het AM YouTube-kanaal. Je kan de uitzending daar ook terugkijken.

Wilt u uw commercial, boodschap of advertentie in een uitzending van AM TV voorbij laten komen? Neem dan contact op met Patrick van Tilburg voor alle mogelijkheden. Dat kan via: patrick.van.tilburg@promedia.nl of tel. +31 (0) 6 26 11 02 45.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Reacties

[…] ook: Kijk terug: AM TV – welke kansen ziet Peugeot voor elektrische bedrijfswagens? Peugeot e-Partner tweede helft 2021 […]

Geplaatst door: Automobielmanagement.nl > Peugeot-directeur Bastiaan de Groot: ‘We moeten ons marktaandeel kunnen behouden’ op